02-04-2011, 13:53
|
|
|
|
חבר מתאריך: 10.12.07
|
|
בתגובה להודעה מספר 34 שנכתבה על ידי רועי AZ שמתחילה ב "התחלת גם אתה לדקלם קלישאות נבובות? .. לא היו "מופיעות פתוות של חכמי דת יהודים""
ציטוט:
במקור נכתב על ידי רועי AZ
האמריקאים שולטים באפגניסטן משום שהיוותה ועדין מהווה כר פורה לאיסלמונאצים כדוגמאת בן לאדן ועוד ערב רב של אונסי וסוקלי נשים וילדות ומגדלי סמים ועוד שאר מריעין בישין.... שפעלו בצורה מחרידה כנגד חפים מפשע בעיר ניו יורק בעינהם נחשבים ככופרים שיש להרוג בכל מצב.
הבנת?
|
ציטוט:
האמריקאים שולטים באפגניסטן משום שהיוותה ועדין מהווה כר פורה לאיסלמונאצים כדוגמאת בן לאדן ועוד ערב רב של אונסי וסוקלי נשים וילדות ומגדלי סמים ועוד שאר מריעין בישין....
|
אכפת לך, אם הם הורגים את הנשים שלהם? ובעניין הסמים, לא נכבשת מדינה רק עקב גידול סמים. יש דרכים אחרות לעצור את התופעה(לא עד הסוף, כמובן, כי כמו שגידלו, כך גם חמשיכו להתעסק בזה, כל עוד יש צורכי סמים).
ציטוט:
שפעלו בצורה מחרידה כנגד חפים מפשע בעיר ניו יורק בעינהם נחשבים ככופרים שיש להרוג בכל מצב.
|
על איזה מקרה ספציפי אתה מדבר?
חוץ מזה, עוד פעם, לא כובשים מדינה שלמה בגלל דברים כאלה.
והם - ארה"ב- גם לא יצליחו להשליט סדר משלהם במדינה, שהיא כלל לא אימפוטנטית, עם אידאולוגיה חזקה וקיצונית והיסטוריה לא מאתמול.
זהו המשך המלחמה בין אמריקה לבריה"מ. גם זו ניסתה להשתלט על אפגניסטן, ובינתיים, כמו שהיו שם מוסלמים קיצוניים, כך גם נשארו. אני מאחל לאמריקאים ניצחון באפגניסטן ו החלת שלטון דמוקרטי. אך זה לא יצליח להם. כל כך הרבה דם אמריקאי ואפגני של חפים מפשע(או שאין שם חפים מפשע?) - לא שווה את המאמץ. הלחימה צריכה להיות במישור אחר.
- אין בכתוב על ידי כדי להעיד על דעותיי בעניין הסכסוך הישראלי - ערבי\פלסטיני.
|