בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי strong1 שמתחילה ב "כתבות מבמחנה - חטיבת הבקעה ב "הכנס", גדוד 101 מסכם קו בעזה ותרגיל המפקדות הגדול"
הרבה חיילים בני הישובים בבקעה חוזרים בלי נשק הביתה בחופשות . כולל חיילים בחטיבה יוצאים הביתה בלי נשק .
רמת החיילים בקב מגע פשוט בושה בצה"ל . ובמיוחד לוחמים .
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי strong1 שמתחילה ב "כתבות מבמחנה - חטיבת הבקעה ב "הכנס", גדוד 101 מסכם קו בעזה ותרגיל המפקדות הגדול"
בכתבה על הפלס"ר בדקה 00:01:05 רואים בתוך האוהל המוסווה מ.ק. 77. לא היו פה כמה וכמה כתבות אשר דיברו על כך שהמ.ק. הזה יצא סופית והוחלף ע"י מכשירים חדשים יותר ומודרניים אשר לא שוברים את האצבעות בעת העברת תדרים?
"ניידת משטרה שעברה במקום הבחינה במתרחש וירתה לעבר הפלסטיני".
שמישהו יספר לי איפה קונים ניידת שיודעת להבחין במתרחש ואפילו יורה - אני רוצה שתיים.
וברצינות,
אני מקבל את העיתון כדרך קבע. רמת הכתבות כעיתון בבית ספר יסודי.
פעם אפילו התקשרו אליי ובקשו שאתן משוב על הכתבות בעיתון.
עניתי בסבלנות לכל השאלות - כנראה לחינם כיוון ששום דבר לא השתנה.
שלא יתפלאו שהעתון עובר עם אריזתו לפח.
רם.
בתרגיל התמודדו הכוחות עם לא מעט "הפתעות" מבצעיות של האויב. הרמטכ"ל החדש נדרש במהלכו לקבל החלטות מורכבות, בנוגע להתפתחויות השונות של "אירועי הלחימה"