הרי תיקי דריסה קיימים כל הזמן, ובד"כ הדורס לצערנו יוצא בעונש קל מאוד. so far so good , או שלא כל כך טוב אבל זו המציאות, אבל למה לעזעזל תיק דריסה צריך לזכות לסיקור כה נרחב, והסיבה, כמובן, שמו של הנדרס וייחוסו..
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי רועי AZ שמתחילה ב "אני דווקא חושב שבאמצעות הסיפור הזה מנסים לצרוב בתודעה"
לא התכוונתי לרגע לכך שהמעשה אינו חמור, ואף חמור יותר אם הוא נהג בשכרות\תחת השפעת סמים. הוא רצח. אבל למה נזכרים להעניש כמו שצריך רק כשמדובר בבן של.. חייו שווים יותר?
op9090 העלה בדיוק את הכתבה שרציתי גם להעלות, לצורך השוואה, אני חושב שדורסו של חשין ישב בכלא הרבה מאוד שנים, ולא בגלל שמערכת המשפט שלנו התעשתה על עצמה..
לא בגלל כוונה כמו בגלל על הרשלנות הפושעת ועל סגנון
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "וואו, אם זה העונש שאתה בעד להטיל על מי שלא התכוון, מה תציע להטיל על מי שכן התכוון?"
ה"אני אעשה מה שבא לי"...ולמעשה הזלזול הבוטה בחיי אדם וההפקרות הכללית (שאגב, היא המניע המרכזי בעיניי מדוע צריך לבטל את הדמוקרטיה בישראל - שעקרון החופש הוזנה ע"י מרבית האנשים)
יש לי עוד שלל עונשים שאני חושב שצריך להשית על עבריינים (לא נכנס לזה כרגע) שגם אם זה לא יביא לפתרון הבעיה, אין זה אומר שהם צריכים להתחמק מהעונש הראוי.