לא נורא כל כך, העיקר שהכורים הלכודים מצ'ילה היו כאן והצטלמו עם פרס. כעת צריך להראות להם שאין "ארוחות חינם" והם צריכים להתגייס למען הסרת החרם התרבותי.
אהה, שכחתי, אפשר גם לגייס את הכדורגלנים מספרד שהצטלמו עם הנשיא.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי פלמינג שמתחילה ב "רוג'ר ווטרס: "לתמוך בחרם על ישראל""
בן אלף. סידרנו לו עוד כמה שנים של פרנסה מהסיסמא "bring down the wall" וככה הוא מודה לנו???
בקיצור, מדובר באינטרסנט ציני שמרוויח יפה מאוד מ"חומת האפרטהייד" שלנו. אני תוהה מתי תיערך הופעה של פינק פלויד בנעלין.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי shlomz שמתחילה ב "בן אלף. סידרנו לו עוד כמה..."
הפסדתי את ההופעה המקורית - אני צופה בכיליון עיניים להופעה בנעלין.
תאר לעצמך שמביאים את הצווחנית הזאת סינדי לאופר (Sindey who the f--k is she?)
חומה מאולתרת - גיטרות מייללות ונשים בשחור מסירות חולצה, גוף שבין השדיים (הנפולות משהו) כתוב
We love you for ever.
נותן את הכל להיות שם.
אני מתנדב גם להשליך לבנים חזרה (אילו שהם מקלקר).
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי פלמינג שמתחילה ב "רוג'ר ווטרס: "לתמוך בחרם על ישראל""
לא חדש
כבר בביקור שלו ב 2006 הוא ביקר בחומת ההפרדה והתקשורת הוציאה ממנו הצהרות ברוח "החומה"
האיש גאון מוסיקלי על זה אין עוררין, אבל תמיד כשמוסיקאים גולשים לפוליטיקה זה נגמר בבכי
שימו לב בריאיון, איך הכתב "הנייטרלי" של אלג'זירה שותל את התשובות בשאלות מה שעושה את הכתבה הזו למגמתית ותעמולנית.
ההערצה שלו לפאשיזם (לא פעם במסווה של התנגדות לו, כמובן) תמיד החליאה אותי ומשתלבת היטב בדיווחים על מוטיבים אנטשימיים בהופעות האחרונות שלו. מצא לו איפה ולמי להרצות על דיכוי...
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "למר ווטרס פלירט ארוך ומתוסבך עם הפאשיזם ולסוגיו"
ואפשר להעלות אותם בכדי שהדברים יהיו ברורים:
1. מתוך In The Flesh:
Are there any queers in the theatre tonight?
Get 'em up against the wall. -- 'Gainst the wall!
And that one in the spotlight, he don't look right to me.
Get him up against the wall. -- 'Gainst the wall!
And that one looks Jewish, and that one's a coon.
Who let all this riffraff into the room?
There's one smoking a joint, and another with spots!
If I had my way I'd have all of ya shot.
תמיד לקחתי את זה בקלילות כסוג של אומנות הרלוונטי ליצירה "החומה", אבל האיש פשוט לא יודע מתי הוא עובר את הגבול בין אומנות לבין נקיטת עמדה פוליטית במשהו שהוא ממש לא מבין בו אבל מנצל אותו בצביעות לאינטרסים שלו. ארגון ADLהאשים אותו באנטישמיות בעקבות שימוש בהופעה שלו באנימציה המראה מטוסי B-52 מטילים פצצות בצורת מגן דוד בשיר Good Bye Blue Sky, הוא ענה "אני לא אנטישמי, אני נגד כיבוש" (ראו כאן)
בכלל בסרט "החומה" יש מוטיבים תואמי נאציזם רבים (דוגמה:
המסרים הגלויים והמוצהרים ב"חומה" (כגון בקטע שהבאת) וביצירות אחרות של ווטרס הם כמובן אנטי-פאשיסטיים ואנטי מליטריסטיים בעליל. אלא שהם מובעים בסיגנון שבמידה רבה מבטא האדרה והערצה לפאשיזם ולמיליטריזם. ע"ע הקטע שבו מתואר איך אביו של ווטרס נהרג בקרב, או התיאורים המלהיבים למדי של אלימות המונית בקטעים אחרים בתקליט ובסרט (שנעשה תחת פיקוחו הישיר של ווטרס). מבחינה זו הוא לא שונה בעיני מאוליבר סטון. זה תיסמונת "התפוז המכאני" שנועד כביכול להיות סרט נגד אלימות אבל היווה ומהווה השראה לבריונים בכל העולם. רק להשוות זאת ליצירה אנטי מלחמתית אמיתית כמו "שבילי התהילה" או "וואלס עם באשיר".
על כן, כל ניסיון של אדון ווטרס להעביר ביקורת פוליטית "הומאנית" כביכול מעורר אצלי בעיקר גיחוך.
ואגב, אם ראית את התוספות של סרט "החומה" שיצא מחדש בDVD, בוודאי הבחנת בהתרגשות שבה ווטרס מציין כי בקטע שהבאת השתתפו גלוחי ראש "אמיתיים". אין לי ספק שבמלייה החברתי הנכון ובתקופה ובמקום הנכונים היינו רואים את ווטרס עצמו בין אותם גלוחי ראש.