25-01-2011, 22:04
|
|
|
חבר מתאריך: 13.12.01
|
|
צחקנו קצת, יופי.
בגלל אנשים כמוך, שהם גם הורים לילדים מצבנו עגום כל כך.
צר לי שאני מערב הורים, אבל אין ברירה. מאחר ונראה שאתה מוכן לקבל הכל, ואתה מעביר את זה לדורות הבאים, וייתכן שקיבלת את זה מהדורות הקודמים.
הפגנות שכאלה הן מקובלות עד מאד במדינות רבות, בהן יש מודעות לנושאים בוערים כמו עושק הציבור בידי קומץ טייקונים העושים יד אחת עם המדינה.
שמעת על הוועדה שאת מסקנותיה אימץ היום השר כחלון ?
עומדות לקום 4 חברות שהולכות להציע את כל שירותי התקשורת ללא פיקוח מחירים.
רק התחלתי לקרוא את הביקורות בעד ונגד, ועדיין לא ידוע מה יהיה, אבל בישראל כמו בישראל(ה) יש סיכוי יותר מסביר שבתחילה יהיו מלחמות על לקוחות, הצעות מפתות, חופשות, חודשי חינם, חבילות אטרקטיבות, ולאחר מכן, קרטל. נשלם יותר על פחות נקודה.
נאמר כבר בעבר שבישראל הרווח של החברות הוא גבוה מהמקובל בעולם המערבי.
הרווח לא במובן הנומינלי, אלא באופן יחסי.
מה זה אומר ? שחברות הסלולר למשל מרוויחות יותר מהמקובל בעולם. רווחיות יותר. ההשקעה חוזרת מהר יותר בגלל שהאזרח מוכן לשלם יותר ולשתוק. לשלם ולשתוק. אולי קצת לספר בדיחות.
האזרח בישראל מקבל פחות כמעט בכל תחום.
הטלוזיה בכבלים בישראל מציעה הרבה פחות פר שקל לעומת המערב.
כמו כן הסלולר.
כמו כן האינטרנט.
בארץ מוכרים 10 מגה בהרבה כסף כאשר בעולם מספרים דו ספרתיים הם סטנדרט זול הרבה יותר.
נחזור לדלק. אם באמת הבנו שחברות הדלק בארץ מרוויחות הון על חשבונינו, אין שום סיבה שתסכים.
אבל אתה לא מוכן לעמוד בפקק, ובקושי מוכן שמישהו אחר יעמוד בפקק.
כלומר לא תהיה מוכן להתנתק באופן המוני משום שירות, לא תהיה מוכן לא לקנות קוטג' במשך שבועיים, לא תהיה מוכן להעמיד את האוטו ליד הבית שבוע, לא תהיה מוכן לכלום, כי אתה פרייאר, שיודע לכתוב יפה באינטרנט ושם זה נגמר.
בערך כמו שאמר צחי, יש דרך אבל הם רוצים לעשות פקקים.
בא תגיד לי מהי הדרך ?
איך אפשר להלחם בעליות המחירים האלה ?
איך זה מצליח בצרפת או בארה"ב או בשבדיה אבל בישראל זה לא מצליח וכנראה לא יצליח ?
בא תכתוב בלשונך הרהוטה הסבר למה אתה מוכן לספוג ולספוג, ואיך לדעתך אפשר להלחם בזה.
אי אפשר להלחם בזה לא מתקבל. כי כן אפשר.
עמים נחותים מאיתנו (הרי אנו עם סגולה ולנו ניתנה הארץ, והכוכבים וכו כו) מצליחים ואנחנו נכשלים וכיום אנחנו אחד העמים המפגרים ביותר ב OECD בלא מעט תחומים
john reese
נערך לאחרונה ע"י מצפון בתאריך 25-01-2011 בשעה 22:26.
|