27-06-2005, 10:40
|
|
|
|
חבר מתאריך: 04.03.05
|
|
ארנון ורובי..
יש לי את האתר הזה כבר בערך 3-4 חודשים
www.xebu.up.co.il
ואני לא משלם עליו כלום עכשיו וגם לא אשלם עליו כלום בעתיד... (אולי אם בעתיד אני אתחיל להרוויח כסף מצילום אז אני אשלם לאנשים שיעשו לי אותו יותר מקצועי ויפה - עיצובים, תיכנות, פלאשים בלגנים וכאלה...)
אני מאכסן אותו על שרת פרטי שיש לי שם 30Gb לאיכסון שאני לא משלם עליו גם כלום..
ואת הדומיין, יש אתר שמביא אותו בחינם.. נכון שזה לא co.il אבל זה כמעט אותו הדבר up.co.il
וזהו..
וככה (שיש לי אתר שאני בניתי..) אני יכול להחליט בו מה שבא לי... מבחינה עיצובית ורעיונית.
תראה את כל החשבונות שיש פה לאנשים ב PBase, כולם נראה אותו הדבר, נכון שיש צבעים שונים, גלריות שונות, קטגוריות שונות.
אבל ברגע שאתה רואה לינק לגלריה של PBase אתה יודע מה יהיה מבנה הגלריה (הדף), אתה יודע שיהיה ככה וככה תת גלריות ובתוכם יהיה ככה וככה תמונות וכל מה שמשתנה מגלריה לגלריה זה רק הצבעים והתמונות.. (אולי קצת יותר, אני לא ממש מתמצא שם..)
אבל ברגע שיש לך גלריה שאתה בנית לבד, יש לך:
1. הרגשת סיפוק ועשית משהו והשקעת במשהו ושזה יצא לך מדהים ואתה רוצה לחלוק את זה אם השאר..
2. זה מביא לך גם הרבה יותר שליטה על האתר, גם על האופן הרעיוני וגם על האופן העיצובי...
אבל לבסוף, זה רק עיניין של טעם, כל אחד עושה מה שהכי נוח לו ומה שהוא חושב להכי טוב ומשתלם מכל הבחינות (לא רק כספית)
*מקווה שיהיה לכם כוח לקרוא את זה.. חחח*