03-12-2010, 19:56
|
|
|
חבר מתאריך: 03.12.10
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי צ'נדלר בינג
זו לא העבודה שלי להוציא מכרז כשהמדינה מעוניינת לרכוש ציוד.
זו לא העבודה שלי לאסוף את האשפה מהבתים ברח' הרצל בתל אביב.
זו גם לא העבודה שלי להתקשר לנציגי מדינות ולבקש סיוע או לחילופין לקחת דלי עם מים ולנסות לכבות שיח בוער.
אני עושה את העבודה שלי ובעזרת הכסף שאני מרוויח אני משלם מיסים. מס הכנסה יורד ממני מראש ומע"מ יורד כשאני מבצע רכישות. כספי המיסים שלי ממנים את השכר של ליברמן ואני רוצה לדעת בדיוק מה הפועל שלי עשה מהרגע שנהיה לו ברור שיש צורך בפניה אל מדינות אחרות.
כמו כל בוס שהחשד שלו יכול להתעורר שהעובד שלו מחלטר ככה התעורר אצלי חשד ששר החוץ העדיף, מסיבות לא מקצועיות של אי נעימות, לא לתת כתף בצורה מלאה.
|
"זו לא העבודה שלי" - תמיד טיעון משכנע ביותר. אולי כשיבער בית של מישהו שזאת לא עבודתו לכבות, במקום לעבוד ולהציל - ימסרו לו דו"ח מפורט, המסביר את כל מעשיהם של אלו שזו "העבודה שלהם" בכל דקה ודקה. רק חבל שבדו"ח הזה הסעיף הארוך ביותר יהיה זה שמסביר את כתיבת הדו"ח עצמו...
יש מחדלים - נכון, וכרגע חווים את תוצאות אחד הגדולים. אבל מכאן ועד להאשמת שר בחוסר מעש מפני שאתה לא יודע מה בדיוק הוא עושה? אנחנו רואים רק חצי עבודה, ואין ספק שהתעקשות על זכוכית מגדלת בשעות אילו לא רק בלתי־נחוצה, אלא פוגעת.
ולעניין המהותי - איך אתה יודע שהוא לא עובד ומה הוא עושה? אני בטוח שח"כ זועבי למשל עושה ימים כלילות למען כיבוי השריפה. אפילו ונניח שכן, התעקשות על מעקב פרטני אחר כל מעשי האחראים כרגע תהיה איוולות.
|