10-07-2005, 15:33
|
|
|
חבר מתאריך: 10.03.05
|
|
אוקיי כמה תיקונים, בתור חירמ"כניק לשעבר (חרוב) :]
הכומתה לא תיהיה צהובה, לא יודע מאיפה חבר שלך הביא את זה, התכנון היא כומתה מנומרת,
בסגנון המדים של האמריקאים, משהו כזה, זה ציטוט לא מדוייק אגב של צוברי, מי שמשרת בחירמ"כ
יודע על מי אני מדבר :]
הולך להיות לחירמ"כ גם סיכת חטיבה, סיכות הגדודים ישארו זהות, ואם אני לא טועה גם תג אחיד לכולם.
בקשר ליחטיות, יש דיבור בקשר לזה, אבל זה רחוק מאוד............................
בקשר לחירמ"כ, היא לא נופלת משום גדוד חי"ר, אבל שום גדוד, כולל צנחנים, זה מקום מעולה ואיכותי
להיות בו, חטיבת החי"ר הזאת באמת הולכת ומתקדמת בצעדי ענק, חבל שסטיגמות גורמות להרבה לא
להגיע לשם, בקשר לזה שהיא לא משנה גזרה, גם הגדודים האחרים בקושי ומשנים גזרה, הם סך הכל
עוברים ממוצב אחד למוצב אחר בתוך אותה גזרה, וזה מחברים שלי שנמצאים בגבעתי, גולני וצנחנים.
לעיתים לא קרובות בכלל מתבצע שינוי משמעותי של הזזת גזרה מהצפון לדרום או להיפך, אז למי שהולך
לחטיבות האחרות רק בגלל שהגזרה כבייכול משתנה, תתעוררו מהחלום, אתם לא הולכים לטייל בארץ,
המקסימום הוא אולי שתזוזו כמה קילומטרים בודדים או כמה עשרות קילומטרים בודדים צפונה/דרומה/מערבה/מזרחה באותה הגזרה!
בקיצור, אלה הם גדודים איכותיים אחד אחד, ומקצועיים, באמת, לא בגלל שהייתי שם, אלא כי זאת
האמת.
אני את שלי אמרתי.
בהצלחה.
נ.ב
לשיריונר לעתיד, תשתדל באמת לא להגיע לשיריון אלא אם כן באמת אין לך אפשרות אחרת, תנסה
להגיע לחירמ"כ או גבעתי כמו שאמרתי לך, לשניהם יש לך סיכוי זהה אם תתעקש ותשב קצת במעצר
בקו"ם, באמת שאתה יכול, אני חותם לך על זה 100 אחוז.
בהצלחה לך!
|