01-01-2011, 17:10
|
|
|
|
חבר מתאריך: 30.05.02
הודעות: 8,838
|
|
בורקס בשר, זוכה לתשבוחות כל פעם.
בקצרה:
בצל מטוגן, פטריות, תבלינים לפי טעם (אני שם מלח פלפל וקצת סויה), בשר ופטרוזיליה - פשוט מאוד אבל גם מאוד טעים, אפשר להוסיף עוד דברים, אני חושב שדווקא המתכון הבסיסי הזה נותן טעם מעולה.
אחרי שמטגנים הכל נותנים לזה כמה דקות להתקרר ושופכים ביצה מעל (אני מערבב את הביצה לפני) ומערבבים טוב.
עוטף בבצק עלים שקונה בסופר, אפשר באיזה צורה שרצים, ריבועים למשקיענים או רולדה אחת גדולה לעצלנים,טורפים ביצה ושמים שומשום מעל בשביל היופי ומכניסים לתנור על חום של בערך 180 מעלות עד שמוכן.
ועכשיו לחלק הלא פחות חשוב - הרוטב. בסיר שמים בצל מטוגן, פטריות, אבקת מרק פטריות, מלח, פלפל ופפריקה, מבשלים עד שרותח. יצא לי להיות בכמה ארוחות שישי עם מגוון גדול של אנשים, בהתחלה חששתי שאנשים ירתעו מהרוטב בגלל הצבע, מסתבר שלא, הוא הפך ללהיט לא פחות קטן מהבורקסים עצמם ואנשים שמו אותו על כל האוכל.
_____________________________________
הגלריה שלי בפליקר
|