לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-11-2010, 04:39
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
אחרי רצון ההורים לפרסם מאגר של פדופילים יש הרוצים למנוע מהפדופילים אות קין לכל החיים

למען יושר הדיון אותם הורים צודקים, כי לא הייתי רוצה פדופילים בשכונה שלי, אחרי שישבו על זה בכלא, אלא אם עברו סירוס קבוע לא הפיך אף פעם, שלא יוכלו בכלל להביא ילדים בכלל ולהוציא מהמילון את ה"טיפול כימי תרופתי, לטיפול התנהגותי ופסיכולוגי", כי הם עדיין יכולים לתקוף ילדים והמשטרה, מערכת הבריאות והרווחה עמוסות דיו גם בלי העומס של כמה מאות פדופילים, שצריכים להרחיק אותם מילדים וילדות צעירים ולאותה עו"ד ויזל יש לי שאלה וטובה מאוד,האם היא הייתה נותנת לאדם כזה לגור ליד הילדים שלה או ילדים של קרובים שלה? התשובה כמובן תהיה לא וברור מדוע.
יש מדינות, שאישרו להציג תמונות של פדופילים בציבור למען שלום הציבור וככה צריך לעשות גם בארץ.

אישית הייתה לי שכנה חד הורית עם שלושה ילדים, שפדופיל עזר לה בבית ב"כאילו", אחרי שהמדינה הגדירה אותו כלא מסוכן לילדים יותר ואתם יודעים כבר מה קרה אחי חצי שנה? נכון הוא אנס את אחת הילדות שלה,שהיא הייתה 7 או 8 היא בלבד בזמנו. בסוף אחרי שלושה קורבנות,שידוע עליהן וכמה תקופות מאסר בכלא הטבע נתן לו את העונש המגיע לו סוף סוף ונתן לו סרטן סופני, ככה שצריך לפרסם את הפרצוף של אותם אנשים, שהורים ידעו, אם שכן שלהם או אדם בסביבה אנס בעברו ילדים. כהורה בעתיד הייתי רוצה זכות לדעת מי אנס או מי אשם בפשעי מין בסביבה שלי וכן זה אומר אות קין עד סוף החיים על אותם אנשים.

בבריטניה בזמנו רצו לשחרר מספר אנסים לתוך הקהילה באחד הכפרים, עד שהתושבים עצרו את העניין ואותם אנשים תחת פיקוח קבוע של המשטרה בבריטניה, כאשר עוזבים את הכלא באותו איזור לכמה שעות ובלילה חוזרים לישון בכלא, למרות שאינם אסירים יותר וככה צריך לנהוג גם בארץ באנסים למען ביטחון הילדים.

קישור

זה בתגובה ל"תנו לגדול בשקט" יוזמה מקודשת של חמישה הורים ממרכז הארץ, שכולל מאגר נתונים עם מידע על מאות פדופילים, נאשמים וחשודים בעבירות מין בקרב קטינים בישראל.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

נערך לאחרונה ע"י linuxsboot בתאריך 15-11-2010 בשעה 04:45.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-11-2010, 06:31
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "אחרי רצון ההורים לפרסם מאגר של פדופילים יש הרוצים למנוע מהפדופילים אות קין לכל החיים"

אני לא מבין את זה... כשפדופיל תוקף ילד או ילדה, הוא גורם להם לנזק לכל החיים. מדוע שלא ילך עם אות קין לכל חייו?

צריך להפסיק עם הצביעות הזו. אי אפשר ללכת עם ולהרגיש בלי:

אם פדופיליה היא משהו נשלט, הרי שהפדופיל ביודעין תקף ילדים אף כי יכול היה לשלוט בצרכיו - אי לכך, מגיע לו אות קין.
אם פדופיליה איננה משהו נשלט, הרי שפדופיל לעד יהיה מסוכן לחברה ולכן אין לתת לו להסתובב חופשי.

בארה"ב, ארץ שבה חירויות הפרט ופרטיותו מקובעים אף יתר עמוק בחוק, כבר שנים שיש מאגרי מידע כאלה מדוע? כי מישהו החליט, ובצדק, שילדינו חשובים יותר ממפרטיותם של מי שכבר הורשעו בתקיפה מינית של ילדים.

אז עם כל הכבוד, ואין כבוד, ראוי לפתוח את המאגר הזה, ויפה שעה אחת קודם. מי שלא רוצה להופיע בו, שלא יתקוף מינית ילדים

ישן 15-11-2010, 07:02
  495 495 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.05.10
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "אני לא מבין את זה... כשפדופיל..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי MS_Rogue
אני לא מבין את זה... כשפדופיל תוקף ילד או ילדה, הוא גורם להם לנזק לכל החיים. מדוע שלא ילך עם אות קין לכל חייו?

צריך להפסיק עם הצביעות הזו. אי אפשר ללכת עם ולהרגיש בלי:

אם פדופיליה היא משהו נשלט, הרי שהפדופיל ביודעין תקף ילדים אף כי יכול היה לשלוט בצרכיו - אי לכך, מגיע לו אות קין.
אם פדופיליה איננה משהו נשלט, הרי שפדופיל לעד יהיה מסוכן לחברה ולכן אין לתת לו להסתובב חופשי.

בארה"ב, ארץ שבה חירויות הפרט ופרטיותו מקובעים אף יתר עמוק בחוק, כבר שנים שיש מאגרי מידע כאלה מדוע? כי מישהו החליט, ובצדק, שילדינו חשובים יותר ממפרטיותם של מי שכבר הורשעו בתקיפה מינית של ילדים.

אז עם כל הכבוד, ואין כבוד, ראוי לפתוח את המאגר הזה, ויפה שעה אחת קודם. מי שלא רוצה להופיע בו, שלא יתקוף מינית ילדים

אתה לא מבין
זה שנפגע כבר נפגע - זה מעשה שהיה
זה שיפגע עוד לא נפגע - זה מעשה שיהיה = מעשה שלא היה
הפוגע מוכרז כמסוכן וזה פגיעה והפרעה לחייו
הגיון דפוק - אבל עורכי דין ואבירי זכויות והשואפים להדמות להם אוהבים אותו
ישן 15-11-2010, 08:20
  495 495 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.05.10
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי פלמינג שמתחילה ב "פדופיליה"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי פלמינג
מציע לעיין שוב בהגדרת הפדופיל.
קישור

אין שום טיעון משפטי, הומאני או מתחשב בנזק העלול להיגרם בעתיד מאדם כזה.
יתרה מזאת, ההיסטוריה הקצרה של מדינת ישראל הוכיחה כי הללו תוקפים שוב.

אם החוק מחליט כי יש לשים זמם בפיו של כלב מחשש שינשוך, גם אם הוא פודל חביב, הרי שאין כל סיבה שאיש שיטול את נפשה של ילדה, לא יוטל עליו קלון לכל החיים.
החברה צריכה להגן על עצמה מפני סוטים וטוב יהיה שהללו גם אם אינם סובלים מבעיה נפשית, אלא טעמו מהפרי האסור במזרח הרחוק יבינו כי החוק כאן שונה לחלוטין.

נו באמת
כלב הוא כלב ולו יש אבירי זכויות שונים
מול הכלב הנהיגו חובת הזהירות
וכך כלב שעשוע שלא פגע באיש מעולם מחויב בזמם
אבל פושע מין מורשע שמחקרים מצביעים שהוא זומם פגוע נוסף לא מחויב בכלום
ויש לו הגנה על זכויותיו
והשלטונות רופסים כהרגלם
שבויים בכלא המשפטי של אנשי הזכויות
וגם קצת עלובים בבצוע

אתר חשוב ללא שום ספק
ושיקום אב או אם סב או סבתא וכו' אלה שאינם מעורבים וגרים בתוך הקהילה ויגיד אחרת

אני מניח שתקום זעקה משפטיתת כשיתחילו לרשום איזה שופט נתן איזה עונש
ואולי צריך גם להוסף מי הפרקליטים שעשו הסדר טיעון מגוחח
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:36

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר