בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי LightArrow שמתחילה ב "אשכול משחקי אינדי מומלצים"
ב world of goo שיחקתי והוא נחמד מאד, אבל נהיה קשה ומתסכל בשלבים המתקדמים.
משחק שאני ממליץ עליו, אחרי שהורדתי את הדמו ולאחר מכן קניתי דרך steam הוא hammer fight
משחק singleplayer שבו משחקים סוג של מסוק שעליו שולטים רק בעזרת העכבר, נלחמים במסוקים אחרים ובג'וקים ענקיים, עם campaign שמחזיק כמה שעות ועוד כמה מצבי משחק שגם כן מאריכים את חיי המשחק.
הוא פשוט מאד וממכר, עם גראפיקה פשוטה, דרישות מערכת נמוכות מאד ומנוע פיזיקלי לא רע.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי LightArrow שמתחילה ב "אשכול משחקי אינדי מומלצים"
המלצה למשחק IndieGame חדש שיצא היום.
משחק hack & shash, לשחקן אחד עד 4 ב COOP.
מזכיר מאד את Gauntlet, אבל מנקודת מבט איזומטרית (כמו Crusader, או Diablo אם פספסת את Crusader, לצערך).
ואם אתה לא יודע מה זה gauntlet אז או שאתה צעיר מדי או שלא שיחקת במחשב / בארקייד מספיק בסוף שנות ה-80.
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי puzpuz שמתחילה ב ""היה"? מתי הוא מת?
אני [B]די..."
קשה להגיד שהוא חי. מי מכיר אותו חוץ מגיימרים בסביבות גיל ה30 פלוס?
אפשר בכלל להשיג אותו היום?
שיחקתי בו לפני איזה 3 שנים, בדיסק המקורי, והיה צריך לעשות שמיניות באוויר כדי לגרום לו לעבוד על מחשב עם XP.
אני זוכר שראיתי אותו בפעם הראשונה בpreview שעשו עליו בתוכנית "זומביט" בזמנו (אני חושב שהמנחה היה אייל קיציז אז), ויחסית למשחקים אחרים, הוא נראה מדהים.
הבעיה איתו, שאין לו שום replay value.
אם כבר מדברים על משחקים בפיתוח אישי, אז אני חייב לציין את החברה ב-ה' הידיעה, שאף על פי שהיא לא בדיוק אדם אחד, היא חברה מיניאטורית והחברה העצמאית ששרדה הכי הרבה זמן לאורך ההיסטוריה, בלי לדבר בכלל על העובדה שהמשחקים שהיא מוציאה הם בראש רשימת המשחקים הטובים ביותר של כל אדם שמבין עניין: Team 17.