לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ●●● ברוכים הבאים אל פורום צבא וביטחון ●●● לפני הכתיבה בפורום חובה לקרוא את דבר המנהל ●●● עקבו אחרינו! ●●● חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > צבא ובטחון
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-10-2010, 16:28
  טל ענבר טל ענבר אינו מחובר  
מומחה לתעופה, תעופה צבאית, חלל ולווינות. חוקר בכיר במכון פישר

חבר מתאריך: 02.07.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Alon.R שמתחילה ב "דף מז"י בפייסבוק הכולל תמונות וסירטונים רלוונטיים"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Alon.R
מה נשמע?

מדובר על הקבוצה רשמית של זרוע היבשה בפייסבוק, למי שלא יודע זרוע היבשה מאגדת את כל הכוחות הלוחמים ביבשה, חי"ר וצנחנים, שיריון, תותחנים, איסוף קרבי והנדסה קרבית..

לכניסה לקבוצה הרשמית:
http://facebook.com/mazidf

אני אשמח לשמוע תגובות על הקבוצה, ועל התכנים שאתם רוצים שיעלו בה!

בניגוד לאמור לעיל, מדובר בקבוצת מעריצים של מז"י. המצחיק הוא שמי שפתח את הקבוצה קור לה "עמוד המעריצים הרשמי של זרוע היבשה בצה"ל". ומה עם מעריצים של זרוע היבשה שלא רוצים להיות חברים בקבוצת המעריצים הרשמית?....

לפני יומיים אפשר היה לראות בפיונגיאנג מהי "קבוצת מעריצים רשמית".

נערך לאחרונה ע"י טל ענבר בתאריך 12-10-2010 בשעה 16:31.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-10-2010, 16:46
  Alon.R Alon.R אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.08.05
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי טל ענבר שמתחילה ב "[QUOTE=Alon.R]מה נשמע? מדובר..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי טל ענבר
בניגוד לאמור לעיל, מדובר בקבוצת מעריצים של מז"י. המצחיק הוא שמי שפתח את הקבוצה קור לה "עמוד המעריצים הרשמי של זרוע היבשה בצה"ל". ומה עם מעריצים של זרוע היבשה שלא רוצים להיות חברים בקבוצת המעריצים הרשמית?....

לפני יומיים אפשר היה לראות בפיונגיאנג מהי "קבוצת מעריצים רשמית".

טל ענבר,

צר לי שאתה בוחר להתייחס אך ורק לשם הקבוצה ולא לתוכן שנמצא בעמוד עצמו. בסופו של דבר זהו עמוד בו מלש"בים, ולא רק מלש"בים יכולים לקבל המון המון המון תוכן על זרוע היבשה, אם זה מאמרים, תמונות וסרטונים שיש רק לדוברות הרשמית של זרוע היבשה - דוברות מז"י להציע.

יום טוב!

נערך לאחרונה ע"י Alon.R בתאריך 12-10-2010 בשעה 16:49.
ישן 12-10-2010, 16:49
  טל ענבר טל ענבר אינו מחובר  
מומחה לתעופה, תעופה צבאית, חלל ולווינות. חוקר בכיר במכון פישר

חבר מתאריך: 02.07.05
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Alon.R שמתחילה ב "[QUOTE=טל ענבר]בניגוד לאמור..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Alon.R
טל ענבר, צר לי שאתה בוחר להתייחס אך ורק לשם הקבוצה ולא לתוכן שנמצא בעמוד עצמו. בסופו של דבר זהו עמוד בו מלש"בים, ולא רק מלש"בים יכולים לקבל המון המון המון תוכן על זרוע היבשה, אם זה מאמרים, תמונות וסרטונים שיש רק לדוברות הרשמית של זרוע היבשה - דוברות מז"י להציע.

אני מצטער שצר לך.

אם זו קבוצת פייסבוק רשמית של מז"י - ולא נראה כך - יש מקום לשם "רשמי".

אם ילד בן 12 או מבוגר בן 60 פתח את הקבוצה סתם כך - אין היא "רשמית".

באשר לתכנים - אני גם, כדבריך, שמח לקבל "המון המון המון המון" מידע, שיש רק לדוברות מז"י להציע. ואת המידע הזה אני מקבל למשל מאתר האינטרנט הרשמי של מז"י.
ישן 12-10-2010, 17:09
  Alon.R Alon.R אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.08.05
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי טל ענבר שמתחילה ב "[QUOTE=Alon.R]טל ענבר, צר לי..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי טל ענבר
אני מצטער שצר לך.

אם זו קבוצת פייסבוק רשמית של מז"י - ולא נראה כך - יש מקום לשם "רשמי".

אם ילד בן 12 או מבוגר בן 60 פתח את הקבוצה סתם כך - אין היא "רשמית".

באשר לתכנים - אני גם, כדבריך, שמח לקבל "המון המון המון המון" מידע, שיש רק לדוברות מז"י להציע. ואת המידע הזה אני מקבל למשל מאתר האינטרנט הרשמי של מז"י.

בעידן הניו-מדיה המתפתח במהרה, עלינו כדוברות זרוע היבשה להיות ערים לצרכים התקשורתיים להם אנו נדרשים. כל אדם רשאי לפתוח דף מעריצים (fan page) בפייסבוק ואין כל דרך להוכיח את אמינות הדף. עם זאת, על מנת להדגיש את אמינות ורצינות מנהלי הדף להלן קישור מאתר זרוע היבשה הרשמי לדף המעריצים הרשמי בפייסבוק, אותו קישור שהצגתי לאורך כל אשכול זה:

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://img88.imageshack.us/img88/7516/facefresh.png]

בנוסף לידיעתך, ישנם תכנים רבים אשר מועלים בדף המעריצים בפייסבוק והינם בלעדיים ולא יפורסמו באתר הזרוע או בביטאון הזרוע (ביטאון "ביבשה").

ערב מצויין!
ישן 12-10-2010, 17:09
  צופה ורואה צופה ורואה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.10.07
הקבוצה הזו לא יכולה להיות רשמית, השם מטעה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Alon.R שמתחילה ב "דף מז"י בפייסבוק הכולל תמונות וסירטונים רלוונטיים"

היזמה היא נחמדה אבל השם מטעה, בנוסף כמו כל קבוצה בפייסבוק היא יכולה לשמש מקור ענק להדלפות מידע בלי בקרה, אני מקווה שמפעילי הקבוצה יפעילו בקרה על החומר שמועלה בה.

1.אף אדם או ארגון אחר למעט צה"ל עצמו לא יכול לפתוח קבוצה "רשמית" של אף יחידה בצה"ל.
רשמי משמעו שהארגון עצמו פתח אתר או קבוצה או מי שהוסמך על ידו לעשות זאת כנציגו.

2.
")בנוסף לידיעתך, ישנם תכנים רבים אשר מועלים בדף המעריצים בפייסבוק והינם בלעדיים ולא יפורסמו באתר הזרוע או בביטאון הזרוע (ביטאון "ביבשה")."

זה הדבר הכי מדאיג פה, הדאגה העיקרית שלי מקבצות כאלו היא שהן יהיו מקור להרבה חומר שלא עבר סינון וחיילים יכתבו דברים יעלו תמונות של עברו בטחון שדה והקבוצה תהפוך למקור למידע שדולף מצה"ל.
אל תטעה, בכל קבוצה שעוסקת בצה"ל חברים גם אנשים שטובת מדינת ישראל היא לא האינטרס שלהם כלל. הרבה מהם פרסמו הודעות בפורום הזה!

(ויליאם רארף אינג')
גם כאשר יגור זאב עם כבש-אני לא מציע שנהיה הכבש.
(אלוף מיל' עוזי דיין)

נערך לאחרונה ע"י צופה ורואה בתאריך 12-10-2010 בשעה 17:13.
ישן 13-10-2010, 00:27
צלמית המשתמש של dudib
  משתמש זכר dudib dudib אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.08.08
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי hellfrost שמתחילה ב "תראה, אני בן 23, אני עובד..."

אני לחלוטין לא חושב כמוך, נכון שאתה בן 23 אבל ממה שניתן להסיק מתגובתך היא שאתה פשוט לא מעודכן..
הנוער היום מגיל 19 ומטה (כל אלו שהתחילו עם ההתפתחות האדירה מייספייס ,שין1, מקושרים, מסנג'ר ,יוטוב ,טוויטר ,פייסבוק וכדומה) ואני נכלל בו, משתמש במדיה החברתית כגון הפייסבוק באופן מסיבי, ואפשר להשתמש במדיה החברתית הזו למטרות רבות החל מפרסום - שיווק ועד ל- שימוש בשימושים משפטיים, בגלל הפופולריות שהפלטפורמה הזו 'תפסה' היא משמשת כלי מאוד נוח לשם גיוס ע"י קבוצות לשם פעילות פוליטית מסוימת, להוכחות משפטיות כפי שרואים היום בלא מעט מקרים, לשם פירסום חברות ושיווק מוצרים, ובין היתר ללוחמה פסיכולוגית וגם כמו במקרה הזה לשם עידוד מוטיבציה בציבור יעד (נוער שקרוב לגיוס) ושיתוף מידע באופן יעיל ומהיר.

ולכן אני רואה בשימוש בפלטפורמה הזו יתרון אדיר משום החשיפה המיידית והרחבה שהמוצר (במקרה זה זרוע היבשה) מקבל ויש ברשת החברתית בכללי עוד המון ,המון יתרונות..
אך אני אציין שהחיסרון העיקרי שקיים ברשת זו הוא חוסר פרטיות- ב"מ ולכן זה כל כך חשוב לפקח היטב על השימוש בפלטפורמה הזו (פירסומים/ תמונות בקבוצות שנוגעות לצבא וביטחון, ובפרופילים אישיים).
וחברות רבות הבינו את הפוטנציאל הגלום ברשתות החברתיות למשל- בזק שמקבלת השראה מההצלחה האדירה של חברת ההפקות הפרטית של אשטון קוצ'ר (שבימים אלה מתארח בארץ במסגרת כנס אקספו לעסקים) שעושה שימוש מאסיבי ברשת הטוויטר ולרק בחשבון האישי של קוצ'ר רשומים כ-3 מיליון עוקבים.

ישן 14-10-2010, 06:46
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי hellfrost שמתחילה ב "זה מתאים בישביל לפרסם את האח..."

אני שואל את עצמי אם כשהמציאו את הטלפון אנשים התנגדו שרשויות רשמיות ישתמשו בו בגלל שזה לא מכובד...

פייסבוק הוא אמצעי תקשורת רב עצמה. היום הוא כיכר השוק, לוח המודעות בחדר אוכל הקיבוצניקי, בית המרחץ ועזרת הנשים בו זמנית.

השימוש בפייסבוק מאפשר תקשורת מהירה, אמינה, זולה ויעילה, ומאפשר הגעה להמוני אנשים, הרבה יותר מכל אמצעי תקשורת אחר היום מלבד הטלוויזיה.

להזכירך לא מעט מפורסמים, כולל נשיא ארה"ב משתמשים בפייסבוק וטוויטר (זה בתגובה להערה שלך על ביבי) והם מגיעים כך להמון אנשים..

אז למה לא? כי זה חדש? כי מה שחדש הוא נחלתם של הצעירים ולכן בטח לא מכובד?

זקן שכמוני אומר לצעיר בןן 23 שכמוך - תתקדם עם הזמן

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:18

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר