היי התקנתי ווינדווס 7 64 ביט משום שכעת יש לי 6 GB ראם. בדקתי לראות אם הוא אכן מזהה אותם והוא מראה לי את זה:
יש לך כרטיס מסך מובנה? אם כן, זו כמות הזיכרון המוקצה לו
הלוח אם שלי הוא: Asus P5K SE במבט חטוף (קצת חשוך שם למטה) אין חיבור נוסף למסך מלבד שני החיבורים של הכרטיס מסך, שהוא נפרד מהלוח אם.
לפעמים WIN7 מקציב עוד זיכרון לכרטיס מסך, גם אם הוא לא מובנה.
זה אומר שה- 1.75 GB האלה עכשיו הוקצבו לטובת הכרטיס מסך שלי? (בהכרח זה אומר שכעת הוא גם יעבוד טוב יותר?) האם אפשר לשלוט בזה ולהגדיר לו אחרת?
יש כאן דיון שלם על זה, תעבור עליו תראה מה הסיום שם. בכל מקרה מוזר. נסה להפעיל את system rating is not לתת לו לרוץ.
My Blog. http://mp3lll.blogspot.com
אתה יכול לתת לי קישור לדיון? אני מחפש 64-Bit אבל יש הרבה תוצאות בפורום. אני לא יודע לאיזה דיון ספציפי אתה מתכון.
מצאתי את הדיון זה לא הבעיה כמו שלך...
יש אפשרות אולי שאני כן אשתמש ב-6GB ב-32 ביט? אם המערכת 64ביט שלי משתמשת רק ב-4.25 זה לא שווה לי... זה עדיין כבד יותר. אולי אפשרי לייעד זכרון RAM מסויים עבור הכרטיס מסך? הכרטיס שלי הוא nvidia geforce 8600GT 512MB
לדעתי ביוס...
מה אני אמור לחפש בביוס?
אין לי מושג, אבל ראיתי אחד כזה שזאת היתה הבעיה, וזה הניחוש שלי
memory remapping למשל
לא מצאתי משהו כזה בביוס.
שוב, אם אין לך פיצ'ר כזה בביוס, ואין שום הגדרת זיכרון לכרטיס מסך על הלוח, אני מניח שמדובר בהקצאת זיכרון שווינדוס מעבירה לכרטיס המסך. אם אני לא טועה, היה לי אותו דבר ב-8800GT.
איך אפשר לוודא שזה אכן ככה ושזה לא איזה באג או משהו? אולי יש תוכנה שיכולה לשלוט בזה?
אם הקצו לכרטיס שלך עוד זיכרון, אני מניח שיש לזה סיבה טובה. מה בדיוק מדאיג אותך, תסביר לי? ה-4.25 שנשארו פנויים הם לא מעל ומעבר למה שאתה צריך?
חשוב לי לדעת שזה באמת הולך לכרטיס מסך, או באופן כללי - לשימוש של משהו אחר במחשב ולא נוצר כתוצאה מאיזה באג או הגדרות לא נכונות.
אתה מוכן להעלות צילום מסך של ה: Task Manager -> Performance
ווינדוס לא עושה את זה על דעת עצמו...
אולי הדרייבר תוצרת מייקרוספט של כרטיס המסך, אולי הדרייבר הקודם. הלפרוסט, קשה לעזור לבנאדם בשלט רחוק, בטח שהוא לא מצרף, נניח, גרסת דרייבר.
עם המשפט האחרון אני מסכים איתך. רק ניראת לי מוזר הבעיה הזאת...
זה משהו בביוס. http://answers.yahoo.com/question/i...24074123AAyDiWA
טוב אז אני אסתכל בביוס. בכל מקרה לא נראה לי שאני אשנה את זה, אני רוצה להריץ משחקים כבדים על המחשב - זה רק עוזר לי. אבל חשוב לי לדעת שזו הסיבה ושאני יכול לשלוט בזה.
תחפש shared memory טוב בביוס שלך
אולי כדאי שאוודא שיש לי את הגרסא העדכנית ביותר של הביוס שלי לפני כן? (איך אני מעדכן?)
תשתדל לא להתעסק עם זה אלא אם אתה חייב... אבל אתה יכול לראות את הגרסה בביוס עצמו, ולהוריד עדכון באתר של מי שיצר את הלוח
נכנסתי לביוס. לא מצאתי שום דבר שקשור ל- Shared memory או לנושא. ראיתי שם שכתוב לי: system memory 4323 (ארבעת אלפים שלוש מאות ומשהו... לא זוכר בדיוק)
בתפריט advanced chipset north bridge memory remap העבר ל ENABLE