26-08-2010, 19:14
|
|
|
|
חבר מתאריך: 03.03.10
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Gilgamesh
יש לי גישה להלכי רוח אמריקנים, אלא שאני לא סומך עליהם. השחורים וההיספאנים והוקמוניסטים בארה"ב בכלל לא מאוכזבים.
|
יש לנו קצת בעיית שפה פה. הלכי הרוח - מה העם חושב. שמע, 17 יום עשיתי ביריד הגדול בפלזנטון, מחוז אלמדה. עיקר הקהל: היספנים מאיזור סאן-חוזה וושחורים מאוקלנד. אחרי שנתיים של אמונה Yes we can האנשים האלה קמים בבוקר ועדיין חיים מתחת לקו העוני, בשכונות מוזנחות כשהשוטרים יכולים לעיתים להיות לא פחות גרועים מהפושעים שהם אמורים לעצור. שמעתי הרבה שחורים ולא מעט היספאנים (חוקיים בחלקם) מדברים נגדו.
ציטוט:
3) רוב האמריקאים לא מבינים פוליטיקה או עוקבים אחריה כמונו.
|
אין לך מושג על מה אתה מדבר. בנושא הזה, בניגוד לרוב הנושאים אני כן יכול לדבר בביטחון ואני אומר לך חד וחלק שההצהרה הזו שגוייה.
ציטוט:
התקשורת האמריקאית מחוץ לפוקס, עדיין סוגדת לקרקע שאובמה הולך עליה, ועדיין מוכנה למכור את מי האמבט של הנשיא כשיקוי לריפוי-כל.
|
מתי בפעם האחרונה צפית בCNN, MSNBC, NBC, CBS או ABC
את הצליבה הפומבית שעשו לו ביוני בCNBC על נושא מפרץ מקסיקו אתה ראית? את זריקת האשמה על חוק הדיור המשותף שCBS הפילה עליו אתה ראית?
אובמה הוא הנשיא הראשון זה הרבה זמן שגם פוקס וגם ABC מסכימות שהוא לא מתפקד כראוי..
ירח הדבש התקשורתי שלו נגמר ביום שבו התחילה ההסתבכות ברפורמה במערכת הבריאות. הוא חוטף אש מימין ומשמאל עכשיו.
ציטוט:
4) המהגרים המקסיקנים, והשחורים בארה"ב ימשיכו להצביע לאובמה
|
טוב תעשה אם תקרא את התגובה של בחור מעליי ותעשה קצת מחקר
ציטוט:
5) החוק המגביל את כהונת הנשיא הוא חוק חדש יחסית שנועד להחליף נוהג וותיק מימי וושיניגטון. כידוע את החוק אפשר לשנות.
|
כדי לשנות את החוק אובמה יצטרך לעבור דרך בית נבחרים עוין מאוד. כרגע יש לו בעיות של "מורדים" בתוך המפלגה. בנובמבר, המצב יחמיר עד כדי סינדול מוחלט שלו בגלל עליית כוחה של המפלגה הרפובליקנית.
ציטוט:
לדמוקרטים אין מנהיג שיכול להחליף את אובמה - גם לריפובליקנים
|
מבחינת האמריקני הממוצע שחקן קולנוע מזדקן עם בעיות גרון יכול להחליף את אובמה כרגע. מה זה "אין מנהיג"? אין מישהו שגורם לך לחייך ולהנהן בזמן שהוא משקר לך בפרצוף?
אם במנהיגות עסקינן, המנהיג האחרון של ארה"ב היה רולנד רייגן. אבל עם מנהיגות לא הולכים למכולת ובטח ובטח שלא זוכים בבחירות.
הערכה גסה כרגע: ב2012, למקקיין יש 95% לזכות מול אובמה. לשרה פאלין - 75% בגלל חבר'ה כמו מרקו שלנו (זה סתם בצחוק, איש). למישהו אחר (בהנחה שמדובר בגבר) - 85%....