בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי idangozlan שמתחילה ב "זאת אומרת שיש לי שרת ייעודי,..."
קודם כל, תטפל בבעית האבטחה שיש לך שם.
גש לכאן : http://www.mxtoolbox.com/
בדוק את השרת שלך, יש שם אפשרות למלא טופס whitelist.
אופציה נוספת היא לדבר עם החברה בה יושב השרת שלך ולבקש מהם לטפל בזה עבורך
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי Zed3 שמתחילה ב "שמישהו השתמש ב-SMTP שלך בלי..."
אוקי, אבל אני מניח שהדרך היחידה ותקן אותי אם אני טועה כי אני לא מומחה גדול זה להגביל את הגישה עם שם משתמש וסיסמא? כי להשתמש בSMTP ציבורי כולם יכולים בכל שרת לא?
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי idangozlan שמתחילה ב "אוקי, אבל אני מניח שהדרך..."
אמור להיות לך SMTP שמוגבל בשם משתמש וסיסמה...
אם יש לך SMTP פרוץ לכל דיכפין אז אתה לא יכול להיות מופתע שמנצלים אותו...
תן הצצה בלוג של ה-SMTP, תטפל בנושא שם המשתמש והסיסמא ואחר כך בצע את השלבים שציינתי (היכנס לאתר, חפש את השרת, עבור על רשימת הבלקליסט ופנה לכל אחד מהם)
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי idangozlan שמתחילה ב "טעיתי, השרת שלי אכן עם Auth....."
אז משהו לא תקין.
אם יש לך SMTP נורמלי, כתובת IP ייעודית ואתה עוסק בבניית אתרים ומאחסן אותם אצלך על אותו שרת, הדבר היחיד שאני יכול לחשוב זה שמי מהם (או אולי תדירות שליחת המיילים מאצלך) גרם לאותו Blacklist. תתבונן בלוגים של הדואר היוצא ותבדוק בעצמך.
אז משהו לא תקין.
אם יש לך SMTP נורמלי, כתובת IP ייעודית ואתה עוסק בבניית אתרים ומאחסן אותם אצלך על אותו שרת, הדבר היחיד שאני יכול לחשוב זה שמי מהם (או אולי תדירות שליחת המיילים מאצלך) גרם לאותו Blacklist. תתבונן בלוגים של הדואר היוצא ותבדוק בעצמך.
למען האמת זה לקוחות שכמעט ואינם משתמשים בשרת הדואר, אתרים של לקוחות שבכלל לא קשורים באיזהשהו אופן לשרת מייל חוץ מצור קשר באתרים שלהם..
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי idangozlan שמתחילה ב "[QUOTE=Zed3]אז משהו לא..."
די קשה לי לעזור לך בלי לראות את הלוגים.
השורה התחתונה היא שמסיבה מסויימת יש ממך ספאם. הצבעתי על מספר סיבות אפשריות.
הלוג של הדואר יוצא יתן לך את כל המידע שאתה צריך.
אם אתה לא יודע איך או אין לך גישה פנה לחברה בה מאוחסן השרת שלך.
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי Zed3 שמתחילה ב "די קשה לי לעזור לך בלי לראות..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Zed3
די קשה לי לעזור לך בלי לראות את הלוגים.
השורה התחתונה היא שמסיבה מסויימת יש ממך ספאם. הצבעתי על מספר סיבות אפשריות.
הלוג של הדואר יוצא יתן לך את כל המידע שאתה צריך.
אם אתה לא יודע איך או אין לך גישה פנה לחברה בה מאוחסן השרת שלך.
מישהו מנסה לשלוח mass-email מהשרת שלך, שכנראה הצליח בעבר.
בבדיקת www.gozlan-shoshelet.co.il עולה כי יש לך יש דף צור קשר בלתי מאובטח
אין שום אישור ויזואלי שמדובר אכן במשתמש ולא בזומבי.
זה כר פורה לנכלוליות מהסוג הזה. עבור על כל האתרים שבנית ושמת בהם צור קשר, והוסף אישור ויזואלי בתור התחלה.
כדאי גם לעבור על האתר ולראות שלא העלו לך לשם איזה קובץ שלא אתה העלית.