06-08-2010, 08:09
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.06.07
הודעות: 6,321
|
|
אכן כן
הקבבים צריכים לצאת פריכים מבחוץ ונימוחים מבפנים, ולא מפוחמים.
אגב, מי שרוצה להוסיף עוד נדבך ארומטי ליצירה, יכול להשתמש בגבעולי רוזמרין בתור שיפודים.
ועוד פטנט אחד היישר מארץ הוולאכים - טוב גם לשיפודים וגם לסטייקים - בעת הצלייה, הזלף עלייהם קצת יין לבן יבש, בעיקר לקראת סוף הצלייה.
נערך לאחרונה ע"י DZZ בתאריך 06-08-2010 בשעה 08:11.
|