או כמו שאריק ברמן החביב עלי שר: "מחר בבוקר נתעורר ליום חדש נפלא"?
לאחרונה כנראה באמת קצת נסחפתי בדברים שכתבתי כאן מתוך איזושהי חולשה, ואני בהחלט מתחרטת על כך, בעיקר לאור התגובות, ומרגישה מאוד לא נעים, תהיו בטוחים בזה.
אז בואו נעשה Delete על מה שהיה ונמשיך הלאה, כי אין ברירה אחרת.
בואו נתחיל מההתחלה, כאילו אני חדשה שמצטרפת. אז מאחר וכבר הבנתי שהניק "s27" מעורר בכם
סוג של אנטגוניזם (לא שאני מבינה למה, אבל בואו נעזוב את זה), אז תרגישו חופשי לקרוא לי סיון, כי זהו שמי האמיתי בישראל, כפי שיצא לי כבר להזכיר.
אז מה המצב אתכם, אנשים טובים? הכל טוסט?
וכדי לעזור לטוסט להבלע יותר טוב, אין כמו שוקו חם וטוב:
ולסיום, מכיוון שאני בפרץ של לארג'יות, קצת נוסטלגיה: קחו כמה מהשירים שעשו לי את גיל ההתבגרות,
אי שם בחטיבת הביניים, בין השנים 1996 עד 1998, תהנו!:
זוכרת גם זוכרת : "עד מתי תאכל החרב, אלוהי המלחמות?" (שמוליק קראוס, 1987)...
אבל זה כבר מזמן הסטוריה רחוקה (אם כי מי יודע? אולי עוד ייצא לנו לריב על פוליטיקה )
ומאז שהגחתי שבת אחת לעת צהריים בפורום אולדיז שלך, אני ואתה Best friends forever. |חיבוק|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי s27 שמתחילה ב "המממ...אוקיי. יש מצב לפתוח דף חדש?"
ברוכה הבאה, תה ירוק אחד בבקשה.
כפי שנאמר כבר, את לא יכולה להיקרא סיון כי השם תפוס. נתצטרך לבחור לך שם חדש, אני מציע אלול.
John Kennedy Toole
לוגיקה, בנאדם! לוגיקה!
כשל בשרשור הוא כאשר הבנאדם רצה להגיב ל-א' והגיב בטעות ל-ב'
אך אין פה שום אדם באשכול הזה שתגובתו של רומק יכולה לפנות אליו, סתירה!
לפי כלל השלישי מן הנמנע, נובע שאין כאן כשל בשרשור.
מ.ש.ל