05-08-2010, 18:33
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.06.07
הודעות: 6,321
|
|
למה לא לשדרג לקבב רומני קצת יותר מקורי?
ראשית - כפי שכבר יעצו לך - עשה במו ידיך ואל תקנה חתול בשק!
שנית - אחרי שהפשרת את המוצר הקנוי - פרק אותו, וערבב לתוכו סודה לשתיה (אבקת ביקרבונט) וקצת גרגרי קימל מעוכים. מי שרוצה יכול גם להוסיף שום כתוש טרי. עכשיו צור מחדש קציצות, וצלה על מחבת פסים לוהטת, או שפד אותן עם קיסמים לחים וצלה על האש. אבקת הביקרבונט נותנת להן מרקם אוורירי שניתן להשיגו רק ע"י הכנה מיידית, ולא ממוצר קפוא שהופשר.
ואגב - אין קבב קומני: יש "מיטיטיי" (MITITEI), שפרושו בתרגום חפשי "קטנטנים".
|