24-07-2010, 20:04
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.04.06
|
|
לסרס או לעקר כלבים כן או לא?
השאלה שלי היא כן לסירוס וכן עיקור של כלבים או לא לסירוס ולא לעיקור של כלבים.
אצל הנקבות עיקור מונע מחלות בגיל מתקדם, אבל אצל זכרים לא ידוע לי על מחלות עקב אי סירוס ומצד שני עיקור או סירוס מחסל את הסיכוי להביא גורים. היו לכלבה קודמת שלי כילד כבר גורים והגורים, לפני שעברו לאנשים אחרים, קיבלו מאיתנו יחס כמו האימא שלהם ויותר מזה אף אחד לא היה רשאי להתקרב אליהם פרט לנו והייתי רוצה לאמץ בעתיד זכר ונקבה כגורים, שיגדלו יחדיו מין הסתם ויביאו גורים יחדיו, אם מקום המגורים מאפשר זאת, בגלל שגורים זה אחריות גם של הבעלים ולא רק של הכלבה או הכלב והכלבה במידה והם גרים באותו בית.
לי אישית יצא כילד לטייל עם האימא והגורים שלה לזמן קצר יחדיו ובמשך חצי שנה גור אחד נשאר עם האימא, עד שהיא נמסרה ושנה אחרי גם הוא ואני יכול לומר לכם, שזה היה אחד הדברים היותר טובים, שזכורים לי כילד בכל הנוגע לכלבים.
ראיתי כלבות מעוקרות וכלבים מסורסים והם יותר רגועים, אבל יש לי דילמה רצינית בנושא ואני מבקש את הדעה שלכן/ם.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
|