02-07-2010, 18:17
|
|
|
חבר מתאריך: 18.03.10
|
|
ההשלכות של שחרור מהצבא על סעיף נפשי
קראתי את השרשור הזה שננעל ואני רוצה לכתוב כמה דברים בנושא.
זה נכון שאין לזה הרבה השלכות על האזרחות, אבל כן יש לזה השלכות על בריאות הנפש של האנשים, שמנסים לצאת מהצבא על סעיף נפשי. היצורים (אין לי הגדרה אחרת בשבילם), שמנהלים את "פרופיל חדש", נותנים לאנשים עיצות גרועות, ומשכנעים אותם לזייף הפרעות נפשיות. אנשים מקשיבים לעיצות האידיוטיות שלהם ומתחילים בתהליך ארוך ומייגע. הם ממש נכנסים לתפקיד של חולי נפש - לא הולכים לאכול, לא מדברים עם אנשים, לא מגיבים לסביבה וכדומה. העניין הוא שזה לא תהליך של יום-יומיים. הם נאלצים לנהל אורח חיים כזה במשך כמה חודשים לפחות בשביל להשתחרר מהצבא. כל זה גורם להם לנזק נפשי אמיתי וראיתי כמה זייפנים שמעידים על זה. כמובן שיצורים מארגונים כמו פרופיל חדש "מעודדים" אותם ואומרים להם לא להתייאש. הם מוסיפים ואומרים "תראו איזה נזק נפשי הצבא עושה לכם. לא מגיע לצבא הזה שתשרתו אותו". הם כמובן שוכחים לציין שהנזק הזה נגרם מלכתחילה בגלל העיצות שלהם.
בנוסף לזה אני חייב לציין שהצבא לא משחרר אנשים כל כך בקלות. כל סיפורי "ההצלחה" שאתם שומעים הם שקר וכזב. גם אם הם נכונים, הם טיפה בים. רוב הזייפנים לא מצליחים להשתחרר בדרך הזאת. אם הם מצליחים, אז רק אחרי שנה וחצי או שנתיים בצבא. אני לא מאמין שאנשים באמת מוכנים לגרום לעצמם לנזק נפשי רק כדי לקצר את השירות שלהם בקצת.
אני באמת לא ממליץ להקשיב לעיצות מפגרות. במקום זה אני ממליץ להסתגל למקום שאתם נמצאים בו ולהינות מימנו כמה שיותר. עדיף מאשר לצאת עם הפרעות נפשיות מהצבא לאחר שניכנסתם בריאים לחלוטין.
|