להקת קווין היא להקת רוק בריטית שפעלה בשנות ה70,80,90 וחבריה היו פרדי מרקיורי,רוג'ר טיילור,בראיין מיי וג'ון דיקון
הלהקה מעולם לא התפרקה באופן רשמי אך מותו מאיידס של פרדי מרקיורי ב1991 בעצם הביא את הסוף לקווין שאנחנו הכרנו ואהבנו למרות שעד היום רוג'ר טיילור ובראיין מיי ממשיכים להופיע.
הלהקה הצליחה לשלב בין רוק ואופרה בזכות קולו הייחודי של פרדי מרקיורי והנפיקה להיטים רבים שעדיין נשארים לנצח כגון
Bohemian Rhapsody
we are the champions
radio ga ga ועוד
וכעת לדיון:
לו פרדי היה חי היום
מה היה הסגנון שלדעתכם היה מאפיין את קווין בשנות ה2000?
נערך לאחרונה ע"י shai-li בתאריך 23-07-2010 בשעה 14:48.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי רומק שמתחילה ב "אנו מתכבדים להכניס את קווין להיכל התהילה"
קווין היא הלהקה האהובה עליי בכל הזמנים. הייתי מוכן לשלם סכום כסף לא מבוטל כדי לראות אותם מופיעים לו פרדי מרקורי זצ"ל היה עדיין בחיים. זהו אחד משני החלומות הגדולים שלי שכבר לא יתגשמו (הראשון אגב היה להיות טייס בחיל האויר, אבל עזבו).
אני יכול לכתוב השירים של קווין ועל מה שכל אחד מהם עושה לי, עד מחר.
בכל פעם שאני שומע את השיר The Show Must Go On, יש לי צמרמורת במשפט
My soul is painted like the wings fo butterflies
Fairy tales of yesterday, will grow but never die
I can fly, my friends
החל מ- 2:48.
או Love Of My Life למשל, ששמעתי לראשונה בכיתה ז', ובהתחלה בכלל לא ידעתי שיצירת המופת הזאת היא של קווין.
השיר Too Much Love Will Kill You שבנקודות מסוימות בחיי הרגשתי כאילו הוא נכתב עליי.
והשיר Friends Will Be Friends שהוא מבחינתי השיר שמסמל בצורה הכי טובה את הקשר שיש לי עם החבר הכי טוב שלי.
אזכיר גם את Fat Bottomed Girls, שהוא לדעתי אחד השירים היותר מגניבים של הלהקה.
ובל נשכח גם את Play The Game, שיר שמדבר על כך שכל מה שאנחנו צריכים לעשות זה רק להתאהב.
אסיים ב- Let Me Live, עוד אחד מהשירים האוהבים עליי, שיצא בנובמבר 1995, 4 שנים לאחר מותו של פרדי מרקורי:
נערך לאחרונה ע"י עידו403 בתאריך 24-07-2010 בשעה 18:10.
סיבה: תוספת של Play The Game
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי רומק שמתחילה ב "אנו מתכבדים להכניס את קווין להיכל התהילה"
פרדי, לו היה בחיים, היה פונה לתחום האלקטרו-קיטש.
קווין היתה שומרת על צביון רוקיסטי אבל אולי היתה משלבת יותר סימפולים ולופים בשירים זלה.
(בשנות ה-70 הם אפילו התגאו שהם לא משתמשים בסינטים, מה שבשנות ה-80 הופר בגדול).
חבל שלא נוכל לדעת זאת.
וכמובן, איך אפשר בלי שיר? (מפס הקול של "איש הנצח")