01-07-2010, 13:58
|
מנהל פורום סטודנטים
|
|
חבר מתאריך: 03.09.08
|
|
כל נושא לקויי הלמידה, יצא מכלל פרופורציות לדעתי.
היום כבר אין אנשים חכמים יותר או פחות, מוכשרים לדברים מסויימים יותר או פחות. כולם נהיו מאותגרים, קשה להם והם צריכים יחס מיוחד.
אני דיסגרפי, מכיתה א-ג הייתי עסוק בלמלא מחברות באותיות שחוזרות על עצמן כדי שהם יהיו קריאות. אומנם אני כותב לאט יותר מהממוצע. אבל הכתב שלי הוא קריא ומעולם לא קבלתי הקלה בשום דבר.
גיליתי שאפילו בפסכומטרי ניתן לקבל הקלות, פשוט יש אנשים שיש להם בעיה והם לא חושבים מספיק מהר. מבחן שאמור לנבא את ההצלחה שלך בשנה הראשונה באוניברסיטה מפסיק להיות אקטואלי.
אם הוא לא חושב מספיק מהר בפסכומטרי, אז הוא לא יחשוב מספיק מהר גם באוניברסיטה.
לפי ההגיון הזה צריך גם לקבל אותי לכוכב נולד. הרי אני מאוד משתדל, יש לי רק בעיה שאני חרא של זמר.
זה גם לא מפתיע אותי שזה קשור עכשיו לכסף. לבעל המאה לא נולד ילד ממוצע, אלא כזה שבסך הכל צריך כמה הקלות.
צר לי, לאנשים מסויימים יש כשרונות לדברים מסויימים. זה לא הופך משהו לטוב יותר או טוב פחות. פשוט צריך להתרכז במה שאתה טוב בו.
והבהרה לפני שצולבים אותי, אני מקבל שלקבוצה מאוד מסויימת ומאוד מצומצמת של לקויי למידה מגיעות הקלות.
אבל היום או שאתה לקויי למידה או שיש לך הפרעת קשב וריכוז. או שכנראה ההורים שלך לא מספיק מקומבנים כדי לדאוג לך לאיזה שהוא פטור.
נערך לאחרונה ע"י eshely77 בתאריך 01-07-2010 בשעה 14:22.
|