כרכן תירס הוא נחש חנק, אינו ארסי כלל ונחשב למאוד נוח לגידול וריבוי בשבי, גם בעל המון תכונות ומופעים כך שישנם שלל צבעים ותבניות גוף.
הנחש שרכשתי הוא ממופע רוורס אוקיטי (Reverse Okeetee), כמעט בן שנה.
זה כרכן מאוד מיוחד גנטית, לא מופע רגיל,
מופע רגיל עולה בין 100 ל-250 תלוי במגדל, כמה שהתכונות יותר מיוחדות ככה המחיר עולה, גם זוויג הנחש משנה את המחיר, נקבות עולות יותר.
אני רכשתי אותו ב-500 ש"ח, בגיל קרוב לשנה.
כמו שהגר כבר הסבירה, יש מספר תכונות ומופעים לכרכני תירס שמביאים להתייקרות במחירם, חלקם נפוצים, חלקם פחות.חלקם משלבים כמה תכונות יחדיו, וכמובן המחיר בהתאם.
בזמנך החופשי, תיכנס לאתר הבא - www.tirasim.co.il
לא נראה לי שתהיה לך שאלה שאין לה מענה באתר הזה. (:
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Fallen שמתחילה ב "התחדשתי בנחש! (כרכן תירס.)"
לכמה גודל החמוד הזה גדל בדיוק?
תמיד רציתי נחש גדול, אבל אני אוהב כלבים והם לא הולכים יחדיו.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי הגרייי שמתחילה ב "לי יש כלב ונחשים, וחתול,..."
כלב, ועכברים אפשרי, כי כלב אפשר ללמד ועכבים בכלוב מין הסתם, אבל כיצד נחש וחתול אפשרי יחדיו?
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google