בארכיון הפורום תמצאו את הראשון שזכה לכבוד וביולי הגיע הזמן לתת כבוד לעוד אומן ישראלי.
מי הוא יהיה? אחד מאלו שתשרשרו לאשכול הזה
זמר,זמרת,להקה,מלחינים,כותבים.
המגבלה היחידה-רק ישראלי
ניתן לבחור באמנים חיים או מתים
אבל שימו לב-חובה לצרף הסבר קצר מדוע מגיע לנבחר שלכם להכנס.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי רומק שמתחילה ב "היכל התהילה של פורום מוזיקה ישראלית חוזר"
אחד הלוחמים הגדולים בהכרה של המוזיקה המזרחית כמוזיקה לגיטימית
וכשמסתכלים היום-נראה שזה הצליח אבל לא בטוח שההצלחה על שמו אלא יותר על שם אבי פרץ,קובי פרץ,משה פרץ ושיראל (וגם אייל גולן)
למרות הכל, אביהו מדינה היה שם קודם
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי רומק שמתחילה ב "היכל התהילה של פורום מוזיקה ישראלית חוזר"
אולי זו בחירה די בנאלית ומובנת מאילו, אבל אין לדעתי אמן שמזוהה יותר עם עם ישראל (לדעתי) מאשר שלמה ארצי. מה גם שקשה לי להאמין שיהיה קל למצוא מישהו מעל גיל 9 שלא מכיר אף שיר של ארצי.
הוא דוגמא ומופת לכל זמרי כוכב נולד למיניהם - חייל מלהקה צבאית שנהיה בין לילה כוכב בזכות פסטיבל הזמר, והצליח להישאר בתודעה הלאומית לאורך כל שנות הקריירה שלו.
הרפרטואר מגוון; שירים של משוררים, שירים בגרמנית ושירי ילדים, שירים פוליטיים, שירי אהבה מדהימים ומנגד - שירי מלחמות ואובדן.
אני מודה שאני לא מכירה את כל השירים שלו (וסביר להניח שאין לי מספיק תאים במוח כדי להכיל את כולם ), ותמיד כיף לשבת עם אבא באיזו נסיעה ולהקשיב לשירים לא מוכרים שלו.
ממליצה לכולם לאמץ את המנהג הזה!
אני בעד להקת כוורת.
שנונים, מצחיקים והשירים מעולים. אין הרבה ישראלים שלא מכירים חלק מהשירים שלהם. לינק לסרטונים שלהם מיוטוב
לעולם לא אשכח את סיפורי פוגי או את מתמטיקה שלהם - הם מצחיקים במיוחד.
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי marin שמתחילה ב "מסכים בהחלט - אגב הוא בא צמוד..."
זה בכלל מערכון אדיר פעם ראשונה ששמעתי את "התחיל לעשות קולות של שטיח" יצא לי שוקו מהאף, אבל זה כבר סיפור אחר לגמרי. אני מכורה עכשיו ל"פוגי בפיתה", שם הם כבר השתגעו לגמרי עם המערכונים המאולתרים
כבודו של שלמה ארצי, שאני אוהב מאוד, בכבודו מונח, אבל האמת היא שהמלך הבלתי מעורער הוא שלום חנוך וזה בעיקר משום שהוא בנה לא רק את הקריירה הגדולה שלו, אלא גם היה לו חלק לא קטן במועמד ראוי לא פחות בשם אריק איינשטיין. השירים של שלום חנוך, הם לא רק שירים ששר, אלא גם שירים שחיבר והלחין למיטב זמרי ישראל עם השנים מאריק איינשטיין, דרך אושיק לוי וג'וזי כץ ועד ללהקת תמוז הידועה.
רק לפני חודש הייתי בהופעה של שלום חנוך - ארבע תחנות. ההופעה היתה האחרונה מבין 4 הופעות שכל אחת מהם מסמלת תחנה במוזיקה של חנוך.
כוורת, שלום חנוך, אריק איינשטיין, שלמה ארצי - כולם טובים ואת כולם הייתי מכניס, אבל אתם כבר הכרזתם עליהם.
אני מצרף זמרת רוק ישראלי נהדרת שלצערי היום כבר לא נשמעת - נורית גלרון!
סוס מעץ - השיר איתו נהגה לסיים את הופעותיה, כל פעם בביצוע מעט שונה, הקהל עמד על הרגליים