30-05-2010, 15:43
|
|
|
חבר מתאריך: 31.01.07
|
|
אני עצמי ראיתי צוללת ישראלית גרעינית חמושה עד לשיניים בראשי קרב מגטוניים רצחניים
זה היה בקרקעית הבריכה של מלון רויאל ביץ' אילת, אחרי ששתיתי כמה וכמה טקילות ועוד כמה דברים שאיני זוכר. זה היה מקום גאוני להחביא צוללת כי אף אחד אדם פיכח ושפוי וצלול לא היה מעלה על דעתו השפויה נוכחות של צוללת דווקא ברויאל ביץ'! אבל אני הצלחתי כי הייתי שיכור ומסטול מהתחת. כל כך מוצלחת היתה ההסוואה, עד שהמצילים לא שמו לב, וצוות הבידור שר את צוללת צהובה בלופ באופן בלתי מודע.
עכשיו צריך להבין: אין דבר שמפקד צוללת שונא יותר מכל כמו שמישהו אחר יודע איפה הוא.
בטח לא כשהוא במשימה מבצעית וכל תפקידו בחיים הוא לא להתגלות!
זהו עלבון קשה ביותר למפקד צוללת, והם לא אוהבים שמעליבים אותם ככה.
הקפטן של הצוללת שהבחין שראיתי אותו ועליתי עליו - חשבתי שהלך עלי! היה לו ממש רצח בעיניים.
הוא יצא מגשר הפיקוד, נתן לי סטירה, שפך עלי דלי מים קרים מהקולר של הצוללת, והזמין לי טיפול בספא של הצוללת, שם משרתות החיילות הכי שוות של חיל הים בתפקידים סודיים המחייבים לבישת ביקיני לבן.
הקפטן התנצל אח"כ, ואמר שהוא במשימה סודית למפרץ הפרסי, ושהדרך היחידה שלו להגיע לשם היא בדרכי עקיפין ועורמה ישראלית, ולכן ההסוואה. הוא אמר שבגלל שגילה לי את הסודות הכמוסים ביותר של הצוללת - דהיינו, שירות חיילות בביקיני לבן לא תקני על כלי שיט רשמי של ח"י- הוא ייאלץ להרוג אותי, או לקחת אותי איתו עד סיום המשימה, ואז להרוג אותי. החלטתי להרוויח זמן ובחרתי באופציה ב'.
בלית ברירה הודעתי לאשתי ששתתה אותו דבר כמו שאני שתיתי שאני יוצא למשימה סודית על צוללת גרעינית ישראלית למפרץ הפרסי. תגובתה היתה: "כן בטח...תחי מדינת ישראל! ואל תשכח להתקשר!! " -
זהו, עד כאן אני זוכר. אחרי זה נרדמתי ואנ'לא זוכר כלום.
|