08-05-2010, 02:41
|
|
QUOTE=KRIDoron]טוב אני מאוד התרשמתי מהפוסט הזה, ממש חזק. אני מקווה שהכל יהיה בסדר עם הבחור...[/QUOTE]
האמת שאני וצה להסכים איתך אבל לא ממש...
מה שתיארתי בפוסט הזה זו אהבה חד צדדית.ולא סתם אחת-אלא שהנדב הזה, הוא ידע שאני דלוקה עליו, אבל לא הבין את המשמעות של זה.מדי פעם הרגיש לי שהוא משחק בי...
אני תקועה במין משחק מעוות-אני אוהבת אותו אבל שונאת אותו, מאחלת לו טוב אבל שיהיה לא רע...
בכל מקרה הסיפור הוא יותר מסובך מזה- אני חברה של אקסית שלו.-מוריה. שלשום היא שמה תמספר שלו ביד שתיים עם תמונה של פורשה שחורה, כדי שאנשים יטרידו אותו בטלפון-שזה די מצחיק האמת חחח אחרי שהתקשרתי אליה בוכה כי הוא עוד פעם החליט שדיברתי אליו לא יפה[(סתם איזה פוסט בפייסבוק)הוא פשוט לא מבין נכון..מחפש תמיד קונטקסט....] וגם ככה היא עצבנית עליו כי ביום שישי שעבר הוא התקשר אליה בבוקר ואמר לה שזו טעות הוא רצה את מורי ויצא לו מוריה(ואני אומרת לך שזה לא נכון-כשהוא היה שיכור באפטר של המסיבת סופשנה שלנו ביום חמישי הוא אמר לי שהוא עוד אוהב אותה-למרות שעבר מלא זמן מאז)בקיצור הוא בטוח שגם לי היה חלק בעיניין, אז כן אמרתי לה שזה רעיון טוב, וכן ידעתי על זה ולא אמרתי כלום אבל די פחדתי מהבחירה שלי-מוריה או נדב..אז פשוט לא אמרתי כלום לשתיהם...ואז בערב הוא התקשר אלי אמר שאם מוריה לא מוציאה תמספר אז הוא יפתח לה תיק במשטרה על הטרדה, ואני עשיתי שיחת ועידה על חשבוני וגישרתי ביניהם וסידרתי תעניינים.יום למחרת(חמישי)גיליתי שהוא מחק אותי מהפייסבוק.
אז בעצם ישלי תשובה בישבילך(חח סורי על החפירה)בעצם אני לא רוצה כלום איתו.עדיף לי בלעדיו.אבל לאמר את האמת אני גם יכולה לחיות בלי מוריה.
שיר שכתבתי עליו לפני טרליון שנה:
(תאריך: 4.12,09)
אשליה מתקנת-שני--<-@
אני לוקחת אויר,
ועוד נשימה.
מנסה להסביר,
מה עובר בנשמה.
אם אהבה זה לא סוד-מותק,
מכרת לי תחליף,
עם חלום ורוד,
וסרט להחליף.
אז מה כבר,
יש לנו כאן חוץ מתמימות?
אהבה ששורפת,
בלי כל משמעות.
ועכשיו נותרתי אני,
לא שפויה,
לא זוכרת,חיה לי,
באשליה מתקנת.
ובלעדיך,חיבת לאמר,
החלום הרבה יותר ורוד,
והסרט-נמכר!
יאו כתבתי תשיר לפני ככ הרבה זמן והוא עדיין נכון...
האהא חבל שאין פה הודעות מוקלטות זה גם עם לחן=]]]
שני
|