27-05-2010, 22:49
|
|
|
|
חבר מתאריך: 24.08.08
|
|
נו אוקיי, אז אין לנמ"ר מיגון מדולרי מבחינת רמות מיגון שונות בהתאם לצורך המבצעי, וזה חלק מהדרישות של האמריקאים, אבל בעצם זה לא משנה, הנמ"ר לא מועמד למכרז הזה...
בקשר לדינגו, הרכב הזה הוכיח את היכולת שלו באפגניסטן והצילה את חייהם של חיילים גרמנים. מה שאתה רואה בתמונה זה רכב שנפגע ממטען רב עוצמה, אם זה היא רכב מסוג אחר, באופן כמעט וודאי כל החיילים שהיו בפנים היו מתים.
ציטוט:
אני לא יודע אם אני יכול לכתוב כאן את מה שלמדתי על הפומה. אני אברר ואחזור אליך עם תשובה. סתם לידיעתך, לפי הפירסומים הרשמיים ואפילו לפי השלט שהיה מודבק בתוך הטנק שלי טנק מרקה ערוך לקרב שוקל 62 טון
לגבי הצריח, יכול להיות שעשיתי טעות כשפירסמתי דברים שניתן יהיה לדבר עליהם רק בעוד כמה שנים. בנתיים הגרמנים מפתחים הכל לבד. בייחוד בתחום האלקטרו-אופטיקה, ולא קונים כלום מישראל...
|
נו, את אתה מחפש לעקוץ...
אז אתה לא יודע כמה שוקל הפומה, ואני יודע שיש עמימות לגבי המשקל האמיתי של הטנקים הישראלים, אבל זה לא אומר שגם לגרמנים (או אחרים) יש אותה מדיניות, ולפי חברת KMW והצבא הגרמני הפומה שוקל 43 טון "מוכן לקרב". שהמקורות שלך ישיגו לך "עובדות" אחרות לגבי העניין, אז תבוא להתווכח.
ואתה עוד פעם מנסה למשוך את זה לכיוון גרמניה VS ישראל , וזה וויכוח עקר, עם כל הכבוד לישראל, גרמניה פשוט נמצאת בליגה אחרת, עצם ההשוואה הוא לא נכון ולא הגיוני.
התרומה של גרמניה בתחום הטכנלוגיה צבאית לישראל ,היא עובדה ידועה, ואולי בעוד כמה שנים אפשר לדבר על חלק מהדברים, שלא לדבר על הסיוע הכספי במאות מילוני דולרים שגרמניה מעניקה לשיראל והצוללות שישראל קיבלה מגרמניה, ויש מגעים לעסקה גדולה בשווי 1.5 מיליארד דולר שכוולת שתי ספינות וצוללת, אבל זה העניין הידוע והחשוף, ויש לא מעט דברים סודים בין שתי המדינות..אז באמת, לא טוב לנשוך את היד שמאכילה אותך.
בקשר לאותו מל"ט שבתמונה, הוא התרסק בעת הנחיתה. הצבא הגרמני חוגר כמה מל"טים מסוג הרון למשך שנה (+ שנתיים), ואני מקווה שהוא לא ירכוש מל"טים מתוצרת ישראלית או אחרת, ובמקום זה להשקיע בפיתוח מל"טים מתוצרת אירופית כמו הפרויקט Talarion .
נערך לאחרונה ע"י ralf בתאריך 27-05-2010 בשעה 22:53.
|