17-06-2005, 11:27
|
|
|
חבר מתאריך: 26.04.05
|
|
התפתחויות... ועדכון (לא לחלונות...)
ושוב, היי לכל האנשים שנמצאים פה... אני לא כל כך יודע אם אתם זוכרים את הסיפור שלי אז בקצרה...
הייתי מאוהב במישהו שחשבתי שהוא החבר הכי טוב שלי עד שרבנו בצורה כזאת שלא דיברנו חודשיים ואז באתי לכאן ושאלתי מה כדאי לי לעשות... בכל מקרה, יש מאז כמה דברים...
דיברתי עם ידידה שלי ויש לה סיפור דומה. כאילו, לא קשור לאהבה או משהו כזה. פשוט יש לה חברה שהיא כל היום נדבקת עליה (מתי שהיא לא עם החבר שלה) והידידה הזאת שלי כבר אומרת לי שהיא כבר לא סובלת אותה כי היא נדבקת אליה כל היום והיא כבר אמרה לה יותר מפעם שהיא לא רוצה שהיא תהיה דבוקה לה לתחת כל הזמן...
בכל מקרה, אני יושב ומדבר איתה, ופתאום אני קולט את מה שאני עשיתי ל- ד'. כאילו, התקרצצתי עליו בצורה בלתי יאמנת, ושיגעתי אותו, ואני לא הבנתי כבר איך העצבים שלו לא התנפצו כבר הרבה לפני זה. כאילו, זה היה מקרה של חצי שנה. איך הוא לא התמוטט ממני?! בכל מקרה, אחרי שדיברתי איתה, הפנמתי כמה דברים... הבנתי שהייתי קצת יותר מדי אולי. הבנתי שאני לא יכול להמשיך ככה. לא לטובתי ולא לטובתו. אז דיברתי איתו כשהוא חזר לבסיס ואמרתי לו את כל מה שכתבתי פה עכשיו. אמרתי לו גם שהתעייפתי מכל הסיפור ושאני... אני פשוט עובר הלאה. ממשיך. כמובן שהעיניים שלו נפתחו, הלסת שלו נפלה, והוא היה המום מזה אמרתי לו את זה... מזה שהבנתי את זה...
בכל מקרה, הוא גם התנצל על זה שזה הגיע למצב הזה, שהוא לא רצה שזה יקרה בכלל, וכו'.
נכון להיום אנחנו מדברים, אבל זה לא... אני לא יודע איך להגדיר את זה... זה כאילו חסר משהו... משהו לא יושב טוב. אנחנו מדברים והכל, אבל על דברים מעפנים, לא צוחקים אחד מהשני, לא נהנים מזה. אני רואה איך אנחנו מתייחסים אל אנשים אחרים וזה פשוט שאי אפשר לתאר... מאחרים, אני והוא צוחקים בטרוף... אבל כשאנחנו מדברים אחד עם השני, אני לא יודע כבר...
ובכל מקרה, הוא עדיין מנסה להתחמק ממני. לא שאלתי אותו את זה, וכנראה שהוא לא שם לב לזה אפילו, אבל רואים את זה... לדוגמא, השבוע אני ישבתי בחדר שלי והוא ישב בחדר לידנו. באתי קצת לחדר השני, ישבתי עם כולם (כי כולם היו שם....) ואחרי 3 דקות אני קולט אותו הולך לחדר שלנו ונעלם... בד"כ זה נורמלי לחלוטין, נכון? מה שמעניין זה שהמצב הוא תמיד כזה. אני יושב בחדר אחד והוא בשני, לא משנה מי יהיה באיזה חדר וכמה אנשים יהיו שם...
מישהו מוכן בבקשה להסביר לי מה עובר לו בראש? למה הוא מתנהג ככה? למה היחסים בינינו כאלה מעצבנים?
|