לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-04-2010, 22:03
  hamora hamora אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.09.06
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "יש משהו שמותר ואפשר לספר על התרגיל שלא פורסם?"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי .ישראלה היפהפיה
הרי גם ללא תרגול מתמודדים המשטרה והצבא כל הזמן עם ארועי חמ"ס / חמאס וסתם תאונות דרכים...

מדוע לבצע תרגיל נוסף גדול שכזה בשטח? אני מניח שיש סיבה בטחונית והשאלה היא מה מותר לספר עליה?

בדיוק המחשבה שעלתה לי בראש.

אגב, אני באותו היום נסעתי מרמת הגולן לתל אביב על חוצה ישראל, כביש מספר חמש והאיילון ולא ניתקלתי בשום בעיה אבל אולי זה היה רק בגלל שלגוש דן הגעתי רק בסביבות שבע וחצי בערב.

האמת, כששמעתי על התרגיל (עוד הייתי בצפון) הייתי בטוח שמתרגלים נפילת טילים בגוש דן ושחסימת העיר היא בכוונה (עוד זכור לי איך חסמו את מנהטן אחרי פיגועי התאומים). מאוד מאוד הופתעתי לשמוע שבסה"כ מדובר היה בתרגול השתלטות מחבלים (מצד שני נידמה לי שהפעם האחרונה שת"א היתה תחת עוצר היתה בעת פיגוע כביש החוף ואני עוד זוכר את החיילים על הגגות ברמת אביב).

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-04-2010, 13:01
  hamora hamora אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.09.06
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "סיבה ירוקה ובעיקר בהקשר הקטעים הצפוניים מעבר לנחל עירון"

אני מזדהה מאוד עם הירוקים ואוהד את עניינם. ריגשית נידמה לי עצמי שיש גם לי נטיות ירוקות. עם זאת כמדומני שלששת מליוני פלוס אזרחי ישראל ישנם גם צרכי היומיום ואלו רק הולכים ומתפתחים.

כל ילדותי כשהיינו נוסעים לדודתי שבחולון הייתי רואה את העבודות בערוץ האיילון שנהגו להתבדח עליהן שלא יסתיימו לעולם וכשפתחו לבסוף את הקטע הראשון ובמשך כמה חודשים כמעט אף אחד לא נסע בו (אבי נהג להתבדח שהוא צריך לכתוב מכתב תודה על הכביש הפרטי שסללו בשבילו) התחילו כבר הבריות לרנן שסתם מדובר היה בבזבוז כסף ובמגלומניה ישראלית. מובן שכיום לא ניתן לתאר את התחבורה בגוש דן ללא האיילון.

אני סבור שיהיה זה לא ריאלי לצפות שהמסה של הפעילות האנושית לא תותיר חותם מכאיב באדמה. אני בהחלט סבור שצריך לשמוע את הירוקים ולעשות את המיטב ע"מ לצמצם את החתימה למינימום האפשרי, גם כשזה מייקר פרוייקטים, אבל אני בד"כ מתנגד לעצירה מוחלטת של "פיתוח" שהוא בעיני נחוץ באמת (ואני לא מכליל את פרוייקט הולילנד תחת "נחוץ באמת").

זו תגובה ג'נרית שלי שאינה מתבססת על ידע של ממש בסוגיית חוצה ישראל והשפעתו על הסביבה. אשמח לקרוא וללמוד את הטיעונים הספציפיים שלך בעניין.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:45

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר