05-04-2010, 16:06
|
|
|
חבר מתאריך: 25.07.05
|
|
מה באמת אומר פרופיל עם סעיף נפשי באזרחות ?
שלום..
המקרה שלי הוא כזה, התחלתי בקרבי, אחרי שידעתי כל הזמן שאני לא מסוגל, התחילו לי שם בעיות של דיכאון, או יותר נכון התחילו כמה חודשים לפני הגיוס, לא הייתי אוכל הרבה, לא יושן הרבה, אז פניתי לקב"ן, לא שיקרתי, לא המצאתי דברים, הכל היה אמת, והו החליט לשלוח אותי לפסיכיאטר להוריד פרופיל, והפסיכיאטר אכן הוריד את הפרופיל ונתן לי הקלות של יומיות וקרוב לבית..
עכשיו מתחילה הבעיה אני משתחרר עוד שמונה חודשים, וההורים לוצים מאוד מאוד שאני אעלה את הפרופיל, הקאע הוא שאני עושה יומיות בבסיס סגור, שאם אני אעלה את הפרופיל אני יפסיק לעשות יומיות, וזה דבר שאני לא מסוגל אליו, עוד דבר הוא שהבנתי שצריך בשביל להוכיח שאתה "בריא נפשית" אתה צריך לעשות אבט"ש שבועיים וגם זה דבר שאני בכלל לא מסוגל לאיו, וגם הבסיס שלי עולה לבקעה עוד כמה חודשים ואם אני אעלה את הפרופיל אני אצטרך לעלות איתם, וכל אלו באמת דברים שאני לא מסוגל, שתבינו, כשמגיע יום שבת בבוקר אני כבר מבואס שצריך לחזור לבסיס..
הבעייה היא שההורים ממש לוצים, הם לא מבינים את זה, מצד אחד הם רצו לשלוח אותי לפסיכיאטר אזרחי בגלל בעיות חברתיות, אך מצד שני לא מבינים שאני לא מסוגל להעלות את הפרופיל בגלל מה שזה כרוך שכתבתי למעלה..
הם מאיימים שאני לא אכנס לבית אם אני לא אעלה אותו, הפחד הגדול שלהם הוא שזה דופק לי את העתיד, עכשיו השאלה שלי היא מה זה אומר באמת באזרחות ? יש לי ארבעה סעיפים בריאותיים ועוד סעיף אחד נפשי, שהוריד לי את הפרופיל ל45, והבנתי שבתעודת שיחרור יהיה רשום פרופיל רפואי, באמת מה זה אומר לגבי העתיד ?
תודה..
|