24-03-2010, 06:48
|
|
מנהל פורומי צבא ובטחון, מילואים והלוחות
|
|
חבר מתאריך: 07.04.02
|
|
|
היום סיום קק"צ חי"א בעובדה
כמעט מנהיגים
צוערי בית-הספר לקצינים בעובדה עומדים בפני השבוע המסכם והאחרון בדרכם להפוך למפקדים בחיל-האוויר
יעל הררי אתר חיל האוויר 23/03/2010
במסגרת שבוע זה התקים פאנל מנהיגות בבית-הספר שדן בנושאים שונים: דילמות וסוגיות פיקודיות, הקצין כאדם ומחנך וערכי יסוד במנהיגות.
בפאנל השתתפו מפקד בסיס תל נוף, תא"ל ע', אל"ם (מיל') ואיש חיל-האוויר בני לוינשטיין ואל"ם גיא בר-לב, מפקד חטיבת ההכשרות של חיל השריון. בין הנוכחים היו קציני בסיס עובדה והצוערים של מחזור 22 בביסל"ק אשר יסיימו את הכשרתם ביום ד' הקרוב.
האירוע נפתח בהרצאתו של תא"ל ע', אשר עסקה בנושא ערכי יסוד במנהיגות. לאחר מכן החל הפאנל, בו הציגו צוערי וקציני הבסיס שאלות למשתתפים בנושאי הובלה ומנהיגות. "הנהגה בצה"ל ובחיים האזרחיים היא למעשה הנעת האנשים והיכולת להובילם לעבר חזון מסויים, תוך ביצוע המשימות השגרתיות והאפרוריות של היומיום", אמר אל"ם (מיל') בני לוינשטיין.
המפקדים בפאנל הציגו תפיסה לפיה יצירת תקשורת והידברות עם הפקודים והכרת החיילים תוביל להנעה איכותית ולאורך זמן, כמו כן הוסיפו כי מציאת סביבת עבודה ותוכנית פיתוח מתאימה לפקודים, היא מה שתוביל אותם להצלחה
ברכות לבוגרים ובהצלחה!
(למה שוב מצונזר שמו של עמיקם נורקין מפקד בסיס תל נוף, כשרק לפני שישה ימים פורסם שמו המלא באתר צה"ל?)