גרעניות חמורה בפיתוח הפילם הראשון מהמצלמה החדשה על דיסק + דוגמאות
טוב הכותרת אמרה כבר את הכל.. פיתחתי היום את התמונות על דיסק והאיכות ירודה לגמרי..
צילמתי בפילים של פוג'י 200.. יכול להיות שזה בגלל האיסיו?.. הוא דווקא לא גבוה כל כך..
הנה כמה דוגמאות:
1.
2.
3.
למישהו יש הצעות? אולי ניקח את הפילים לפיתוח בחנות אחרת? אולי זה רק קטע של סורק יותר ופחות טוב? מה אתם חושבים?
עריכה: משום מה האיכות השתפרה פלאים אחרי הקטנת התמונה.. הרבה מהגרעניות הלכה..
הייתי רוצה לשלוח את המקורי אבל הגודל נוגד את חוקי הפורום
נערך לאחרונה ע"י sberro בתאריך 15-06-2005 בשעה 18:11.
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי RedHunter שמתחילה ב "[i][b]שלח את הגודל המקורי..."
הנה אחת מהתמונות פה בקישור בגודל מקורי..בכל מקרה. עכשיו שזה יחסית הסתדר לי (בטעות) נשאר לי רק לסדר מסגרות וחתימה ואני יעלה כבר סטים לפי נושאים.. אל תתיחסו לבודדות הללו.. אני מצטער עכשיו שהם "התבזבזו לי" על זה https://2005-uploaded.fresh.co.il/2...15/48074756.jpg
אני פיתחתי פעם אחת מחנות שהציעה תמונה ב-80 אג', וכנראה שזול זה יקר ויצאו חרא תמונות. פיתחתי פעם שנייה בחנות מוכרת וגדולה (ובמחיר מלא) - ויצאו תמונות מעולות. אם מישהו יודע אילו פרמטרים ניתן לבדוק כדי לדעת אם עושים לנו פיתוח מקצועי או חובבני - אשמח לדעת.
אני חושב שכמות הרעש היא בסדר גמור כי אני יודע שהרבה אומרים שבדיגיטליות הISO 400 נותן תוצאות טובות יותר מאשר האנלוגיות ואני מניח שאותו דבר זה עם ISO 200
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי sberro שמתחילה ב "גרעניות חמורה בפיתוח הפילם הראשון מהמצלמה החדשה על דיסק + דוגמאות"
מצטרף לנאמר ובהחלט הדבר תלוי בחנות
דווקא בסר עם ISO נמוך יותר ( 200 ) רמת הגרעיניות קטנה יותר
המלצה חמה - בתוך הבית תצלם רק עם 400
בחוץ 200 יעשו את אותה עבודה