25-02-2010, 20:21
|
|
|
|
חבר מתאריך: 03.04.02
הודעות: 1,320
|
|
|
אסרוק בשמחה...
ואת המושג "חלב אריות" אני לא מכיר.
הפלסטינים מכנים את העראק "עסיר עביאד", היינו "מיץ לבן" וזאת על מנת שלא ייחשד כאלכוהול.
טוב.... הסורק נתקע.
בכל מקרה המתכון הוא כלהלן:
"מערבבים כדלקמן: 1 חלמון ביצה, כף סוכר, קורט וניל, כף יי"ש (יעני ברנדי או משהו חריף), 1 כוס חלב חם או קר"
זהו.
מניסיון ואם המטרה היא לכאב גרון - להחליף את הסוכר בדבש. לערבב את החלמון בחלב הקר ושאר החומרים מלבד הברנדי /רום/עראק/ מחייא וכד'.
להביא כמעט לרתיחה בסיר קטן על הגז, להוריד כשמתחיל טיפה לעלות. למזוג לכוס ואז להוסיף את האלכוהול. ובמסגרת הפורים הבא עלינו לטובה - כל המרבה הרי זה משובח.
נערך לאחרונה ע"י The_Merlin בתאריך 25-02-2010 בשעה 20:32.
|