17-02-2010, 01:20
|
|
|
חבר מתאריך: 08.12.03
|
|
אינעל הטכניון
פתרתי את רוב הבעיות שאתה מדבר עליהם,בשיטה שכנראה לא עובדת לכולם:פשוט הפסקתי לבוא לשיעורים ותרגולים.
מסתבר שבכל זאת צריך משמעת עצמית כדי ללמוד,ואני חסר כזה...מה שגרם לי עכשיו בתקופת המבחנים ללמוד את החומר מאפס-לאגלברה,חדו"א,כימיה,שפת סי,ועוד כל מיני....
מיותר לציין שיש לי עכשיו 3 מועדי ב,ואין לי כל מושג איך אני אמור לעבור את הסימסטר הזה בשלום.
שונא את המקום הזה,שונא שונא אותו מכל הלב.סיימתי כולו סימסטר אחד מסריח ואני מרגיש שהזדקנתי בשנים.ריחמתי על אנשים שעשו איזה מקצוע מסכן כמה סימסטרים,וכנראה אני הולך להיות אחד מהם.
חוץ מזה,לא סובל את האנשים שנמרחים עליך...וואלה הבנו,אתה רוצה להיות חבר,אני לא בקטע של די אנד די,משחקי מחשב ,למדוד למי יש משקפיים גדולות יותר,וכו.
ססאמק,למה לא הלכתי לבאר שבע,למה!!!??!אאאאאאההההההההההה.
\\\\endoff
שונא את העובדה שאני אמור לבדוק את המבחנים שלי אחרי שבדקו אותם,כי אין מספיק בודקים...יש לי מספיק עבודה על הראש גם בלי זה.
שונא את זה שאיזה קקי מאוניברסיטת חיפה (לא להעליב,כן ) שהוא רכז פר"ח בטכניון מנסה להסביר לך בתקופת מבחנים כמה זה לא יפה מצידך להבריז לחניך,כשזה בערך הדבר הכי אחרון בעולם שמעניין אותך .לך תלמד מקצוע אמיתי ואחרי זה נדבר ,חח.
שונא את זה שיש מקצועות שאף אחד לא מבין מה הוא לומד באמת,כי כדי להיכנס לזה ,צריך להשקיע קצת עבודה מצד המרצים,ולא בא להם.וואלה סבבה,אני אלמד את הנוסחאות ואני אפתור דברים שאין לי מושג מה הם אומרים ...ואני אלך למעבדה אחרי זה עם הרפרנס ואני אעתיק מילה במילה לעיני לבורנטית.מה זה מלמד אותי ,לאזעזל !?!?!?!?למה אני אמור לבזבז את הזמן בעבודת עיניים הזאת ???? אמא שלכם אנטלפיית הווצרות.
עכשיו באמת endoff
נערך לאחרונה ע"י JAVEHN בתאריך 17-02-2010 בשעה 01:29.
|