לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-02-2010, 00:49
  משתמש זכר hzhz hzhz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.07.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yishain11 שמתחילה ב "Fallout 3 VS Dragon Age"

אני לא מכיר את המשחק Dragon Age אבל כן שיחקתי בF3 והמשחק הזה כל כך טוב..
קודם כל העלילה פשוט מעניינת. אני חייב לציין שלעשות את המשימות הצדדיות זה הכיף האמיתי במשחק. יש כל כך הרבה משימות שלא קשורות למטרה העיקרית שזה פשוט מדהים!
בנוסף, לא שיחקתי במשחקים דוגמת F3 לפני כן, ולכן לא אוכל להתייחס לטענה שלכל בחירה יש משמעות ביחס למשחקים אחרים. לקראת הסוף של המשחק זה באמת נהיה משמעותי אבל מבחינת הסיפור העלילתי זה לא ממש משנה. בנוסף, הבחירה של השקעת skill points היא בהחלט משמעותית.
יש את העניין של הקארמה במשחק שאומר שאם אתה עושה מעשים טובים אז הקארמה עולה והפוך, וזה לפעמים גורם לכך שיהיה לך bounty על הראש. אותי אישית תקפו גם כשהקארמה שלי הייתה במצב מצויין (WTF?).

בקיצור, מומלץ.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-02-2010, 14:31
צלמית המשתמש של yishain11
  yishain11 yishain11 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.08.05
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי hzhz שמתחילה ב "אני לא מכיר את המשחק Dragon..."

החשש העיקרי שלי מפני F3 הוא שזה אומנם RPG, אבל פחות מרגישים את זה מאשר במשחק מבוסס CLASS, כמו באלדורס גייט או DA. אני משחק בF2, ויש בזה לא מעט אלמנטים שמזכירים יותר פעולה מבוססת תורות, מאשר RPG.
מאידך, חבר אמר לי שגם בDA יש לא מעט הזנחה של הDND, לטובת מערכת שמזכירה יותר את דיאבלו (כמו למשל מאנה ומד חיים במקום נק' חיים ושינה כדי לזכור מחדש קסמים). מאחר שלא ממש אהבתי את דיאבלו, גם כאן יש לא מעט דאגה...
ואולי בכלל נלך על EMPIRE TOTAL WAR?
קשים חייו של הגיימר בימינו...

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

נערך לאחרונה ע"י yishain11 בתאריך 16-02-2010 בשעה 14:34.
ישן 19-02-2010, 19:56
  DarkWing108 DarkWing108 אינו מחובר  
מנהל פורום אנימה ומאנגה | The Bob

חבר מתאריך: 20.12.01
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yishain11 שמתחילה ב "Fallout 3 VS Dragon Age"

סיימתי את F3 ונורא נהניתי ממנו
ועכשיו אני משחק בDA.
את הקודמים בסדרת פולאאוט אני לא מכיר אבל שמעתי עליהם. על F3 אמרו ובצדק שהוא נורא מזכיר את אובליויון.
אותו סגנון של משחק רק שפה יש לך כלי נשק חמים ומערכת יריות שהופכת את המשחק הזה לנורא כיפי.

את DA אני גם נורא אוהב. אני לא שיחקתי בדיאבלו ואני לא מכיר את כל המערכות האלה שאתה מדבר עם השינה או מה לא... אבל בדרגון אייג' יש עלילה טובה, 6 סיפורי רקע שונים לגמרי להתחיל מהם גראפיקה נורא מרשימה
(לראשונה בחיים שלי כשהדמות שלי מכה מישהו עם חרב הדם משפריץ, ולא רק שהדם משפריץ, כשהקרב נגמר הדמות שלך עדיין מרוחה בדם. זה מגניב) והמשחקיות לא מאכזבת.

במה אני הייתי בוחר? אם שיחקת באובליויון אני הייתי בוחר בDA. כי שני המשחקים באמת נורא דומים אחד לשני,
ולמרות שאני אוהב את הדרך שבת' בונה משחקים, הייתי מעדיף משהו קצת אחר.
אם לא שיחקת באובליויון הייתי הולך על F3. שילוב באמת מעניין בין FPS וRPG.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:30

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר