לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-02-2010, 05:26
  Jim_West Jim_West אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.01.10
שביזות לפני יום א' ?

אהלן,
בקצרה - יש לי דפ"ר 80, קב"א 53, צד"כ 20 , מתאם קצונה 0.
בצו ראשון אמרתי שאני רוצה לעשות עתודה ואני מרגיש שהצבא זה מקום למימוש עצמי ואני לא מרגיש שאני מתגייס מתוך אידיאל, הצו הזה היה לפני שנה וחצי, עכשיו הדעה שלי השתנה בקצת יותר מ180 מעלות, והבנתי שעשיתי טעות שאין לי אפשרות לתקן.

יש לי ידע באבטחת מידע, רשתות ותכנות ואלגוריתמים בכללי מדבר אלי.
קיבלתי מיונים לגאמא ואחרי 5,6 מיונים קיבלתי מיונים לגע"ש ואמרתי לעצמי - אני אתכנת בהמשך החיים דיי הרבה, למה לא לתרום כחייל קרבי ? ושמה הייתה שיא המוטיבציה שלאט לאט הדרדרה.
לקראת יום סייירות התאמנתי עם חבר'ה שלא ירדתי מהרמה שלהם באימונים המפרכים, חבר'ה שכרגע משרתים בשלדג, בדובדבן וגבעתי.
הייתי ביום סיירות וקיבלתי חובלים, ויתרתי על חובלים בעיקר בגלל שזה לא חי"ר, כרגע זה מתברר כטעות, הייתי בגיבוש צנחנים לאחר כחודשיים שבגיבוש הייתי בכושר מצויין יחסית לחבר'ה שהיו איתי, שזה התחיל מלהיות ראשון בבראור, הייתי בולט בכל תרגיל והרגשתי שזהו - אני נועדתי להיות צנחן, ונפלתי בראיון על בחור שדיבר איתי רק על ההורים, ולמה עזבתי את הבית, לאחר שנכשלתי בלהסביר לו שזה מראה על אחריות, שאני עובד ומממן את עצמי בעבודה שהיא לא הכי שגרתית למלש"ב, לא התקבלתי לצנחנים.
התבאסתי, וניחמתי את עצמי בעובדה שלא הכל אבוד ושאני אתרום גם בסיירות של גולני וגבעתי , וכרגע קיבלתי גיוס ל17.3 - כנראה או לתותחנים או למג"ב.
17/3/2010: חיל התותחנים, משמר הגבול (מג"ב), נח"ל חרדי, יחידת קרקל (גיוס בנות), גיוס השלמות, אופציה לחיל הנ"מ

מבחינת כושר וסיבולת אני מתאמן קבוע, למרות השביזות כרגע, וכושר הסתגלות עם אנשים אני מקווה להסתדר, אני אתן מעצמי 110 אחוז בכל מקום, זה בטוח, אבל אני מרגיש שזרקו אותי לפח.

אני אנסה לשלוח מכתבים, למרות שאני לא אחד שמתלונן, בכל אופן אם אני אגיע לתותחנים, אני מאוד מקווה להגיע למיתר, ולקוות לשירות מעניין ומאתגר.

יש עצות ? טיפים מאנשים שעברו את זה או/ו משרתים בחיל התותחנים/מיתר/מג"ב/יס"מ?
ואגב, מה זה גיוס השלמות ? אם קיבלתי מעכשיו זימון ל17.3 זה אומר שאני בטוח לא בגיוס השלמות לגולני/גבעתי ?

נערך לאחרונה ע"י Jim_West בתאריך 01-02-2010 בשעה 05:44.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:02

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר