לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-01-2010, 13:13
צלמית המשתמש של Segmany
  משתמש זכר Segmany Segmany אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.01
Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
המזכירה לשעבר של נתניהו, נעמי איגוס, בסופשבוע - מעריב: שרה השפילה אותי עד בכי

"לכל אורך התקופה האווירה הייתה איומה‭,"‬ מספרת נעמי איגוס. "לפעמים הצרחות שלה היו כל כך מחרישות אוזניים, שהחזקתי את השולחן בכל כוחי‭."‬ איגוס כיהנה כמזכירת אשת ראש הממשלה בשנים ‭.1997-1996‬
"לא היו בינינו קשרים הדדיים אלא רק נזיפות, דרישות ועלבונות‭,"‬ היא מספרת. "שרה דרשה ממני לקחת את הטלפון לשירותים ולאמבטיה. אמרתי לה מראש שאני דתייה, אבל היא דרשה שהטלפון שלי יהיה זמין 24 שעות ושאם תחפש אותי בשבת, הבן שלי ירים את הטלפון. נאלצתי להסכים בלב כבד‭."‬

איגוס מספרת כי תפקידיה המרכזיים, בתור מזכירתה של שרה נתניהו, היו תיאום שעות ההגעה של המטפלת והספר האישי וגזירת קטעי עיתונות שהזכירו אותה. "הייתי צריכה לגזור ולתייק כל קטע עיתונות שהזכיר את השם שרה, אבנר, יאיר או אפילו האחים שלה, ותמיד בשלושה העתקים בקלסרים נפרדים‭,"‬ היא מספרת. "אשת ראש הממשלה אף פעם לא הייתה מרוצה, תמיד העירה שקטעי העיתון לא מצולמים בזווית מספיק ישרה‭."‬

כשהתפרסם כתב התביעה של ליליאן פרץ, חשה איגוס שהדברים חוזרים על עצמם. "חוויתי על בשרי את כל מה שנכתב על פרץ, והרבה יותר מזה‭,"‬ היא אומרת בצער. "הרגשתי כאילו עשו 'קופי אנד פייסט' ממה שעבר עליי והעתיקו אליה. אמרתי לעצמי, אלוהים אדירים, 12 שנה חלפו ושום דבר לא השתנה‭"?‬

איגוס מזדהה גם עם סיפוריה של פרץ על צעקות משפילות מצד רעיית ראש הממשלה. "פעם בכיתי במסדרונות הלשכה כי לא יכולתי לשאת יותר את ההשפלות‭,"‬ נזכרה.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/...&loc=3&tmp=7655
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-01-2010, 13:30
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
יום אחרי ה-TGI - מעריב מחדש את מסעו ההיסטרי נגד ישראל היום...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "המזכירה לשעבר של נתניהו, נעמי איגוס, בסופשבוע - מעריב: שרה השפילה אותי עד בכי"

לא נורא, אוטוטו העיתון האומלל ייגאל מייסוריו. השבוע נכשל עוד ניסיון למכור אותו למישהו (למרבה
הגיחוך היה מדובר ביהודי מחו"ל - מסתבר שכל זמן שיהודי מחו"ל רוצה לקנות עיתון של אנ"ש, לא צריך
לנסות לחוקק נגדו...).

ירון, האמביציה שלך לגזור כל קטע שעוסק בשרה נתניהו מגיעה כמעט לזו שמתוארת בכתבה המצחיקה
הזו. מה תעשה כאשר יביאו את הגננת של שרה שתספר שהיא פעם לא נתנה לדני את הצבעים למרות
שסיימה לצבוע בחוברת?
דע לך שבחודשים הקרובים תהיה לך עבודה רבה - לפחות עד להעלמותו של מעריב, ולקיצוץ הצפוי ב50%
מהידיעות המטופשות הללו...
ישן 29-01-2010, 15:26
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
תביעה נוספת נגד שרה נתניהו /ynet
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "המזכירה לשעבר של נתניהו, נעמי איגוס, בסופשבוע - מעריב: שרה השפילה אותי עד בכי"

תביעה נוספת נגד שרה נתניהו
"ידיעות אחרונות" חשף כי חודשיים לפני התביעה שהגישה עובדת משק-הבית לשעבר בבית משפחת נתניהו, הוגשה תביעה נוספת . על פרטי התביעה הוטל צו איסור פרסום שהוסר ביום חמישי.
ynet
פורסם: 28.01.10, 07:25

חודשיים לפני שהגישה ליליאן פרץ תביעה נגד שרה נתניהו, הוגשה נגד שרה נתניהו תביעה נוספת - כך חשף הבוקר (ו') "ידיעות אחרונות". מכתב התביעה עולה, כי חברתה של שרה לספסל הלימודים בתיכון, ניצה ירמיהו, הלוותה לגב' נתניהו מספר כלי כתיבה יוקרתיים - טושים, עפרונות, מחדד בצורת לב ואף עטי פיילוט בצבעים כחול ושחור. לדבריה של הגברת ירמיהו, כלי הכתיבה לא הוחזרו למרות בקשות חוזרות ונשנות. "הייתי ניגשת לשולחן שלה בהפסקות ומתחננת, שרה! אני צריכה את הטוש הכחול! יש לי שיעורים בציור, אבל שרה לא החזירה! היא לא החזירה!". הגברת ירמיהו תובעת מהגברת נתניהו סכום של 96,000 ש"ח החזר כספי עבור כלי הכתיבה שנלקחו, עוגמת נפש, הוצאות משפט ועלויות פסיכולוג. "כבר שנים שאני לא יכולה לתת אמון באנשים, יש לי טראומה - בכל פעם שמישהו מבקש ממני דבר מה אני נזכרת בשרה ובצרחותיה מקפיאות הדם "אני אחזיר לך עוד חמש דקות". אלו הם רק מקצת הטענות שמגוללת ירמיהו שטוענת למסכת של התעללות נפשית שנמשכה שנים.

שעיה סגל, יועץ התקשורת של משפחת נתניהו, מסר לעיתון כי כל כלי הכתיבה הוחזרו למעט הפיילוט השחור, אשר לדבריו, היה ריק מדיו בשעת המעשה.

כתב התביעה מגולל את מצבה האישי והכלכלי הקשה של ניצה שבמשך שנים נאלצה להתפרנס מהביטוח הלאומי ולהיות למעמסה על החברה רק בגלל התנהגותה של גב' נתניהו בזמן הלימודים שהתחזתה לחברתה על מנת להוציא ממנה טושים ומחדדים שלא כדין . עוד טוענת ניצה כי שרה נתניהו מנעה ממנה לשתות מים קרים מהקולר של בית הספר "היא תמיד הייתה רצה ונדחפת רגע לפני", הייתה מבקשת ממנה ביס מהסנדוויץ ולוקחת לה בננות מהתיק. כך פתחה הגברת ירמיהו בעיית קלפטומניה קשה ונאלצה לגנוב מכל הבא ליד בחנויות בהן עבדה. מחנות "טמבור" הסמוכה למקום מגוריה של ניצה נמסר כי הם שוקלים להשתתף בתביעה וכי יש מבצע 5 ב- 100 על נורות חסכוניות.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:40

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר