03-01-2010, 18:10
|
|
מנהל משבראש, בלשנות, תכנות ויהדות
|
|
חבר מתאריך: 04.06.06
|
|
|
ציטוט:
לפי התיאוריה של כותב המאמ ,פלסטין בכלל שייכת לדינאזורים כנס
נידאל, אום אל פחם (03.01.10):
אני נולדתי פה , אבא שלי נולד פה , סבא שלי נולד פה , הארץ השאת מכירה אותי ואוהבת אותי , העץ שאתם מנסים לעקור מסתכל עליי במרירות , 540 כפרים הרסתם , לכול כפר יש שם ויש זיהות , אני מכיר את כולם , כמה שתנסו לזייף , לשנות , ולהרוס , לא תצליחו , אוליי תצליחו לשקר לילדים שלכם , אבל לא תצליחו למכור לנו את השקר שלכם , לא עקרנו , לא רצחנו , לא עשינו שואה ליהודים , וזה כן אתם עשיתם לנו, המפתיחות של הביית של סבא עדיין איתי , הרסתם אותו , לא השארתם אבן על אבן , אבל המפתיח איתי, המפתיח שאמסור אותו לבן שלי...המפתיח שמספר את הסיפור..ציפי , ברק , אני בטוח שילדי עזה שרצחתם מבקרים אותכם בשינה שלכם..ועכשב ת ת ל ה מ ו ..
|
תגובה:
ציטוט:
אתה חייב להבין משהו
לוי, עיר מקלט (03.01.10):
הכלב שלי, אבא שלו וסבא שלו נולדו אצלי בבית. יש להם חתיכת היסטוריה קטנה אז הם החליטו שפתאום הם עם הכלבים והם גם הורישו אחד לשני את המלונה שבחצר. תשמע לא פשוט הסיפור הזה. כבר שבועיים שהם מתבצרים בחדר של הילד נובחים בקולי קולות ומאיימים בנשיכות על בני הבית. לא תאמין, הכלב הקטן אף נבח לעבר הבת הקטנה שלי שקטנה ממנו בשנה כי היא מהגרת. מה לעשות עם הסיפור הזה, חשבתי שיהיה נחמד לנסות לגור איתם כאשר כל אחד יודע את מקומו אבל במצב הזה ניראה לי כי הפתרון המתבקש הוא פשוט להעיף אותם לכל הרוחות. בשכונה שלי יש 22 כלביות, שילכו לשם ויעזבו אותנו במנוחה.
|
אני אוהב משלים :_)
|