לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-12-2009, 16:06
  גליטו91 גליטו91 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.06.07
[שאלה] איך לעבור מטירונות 03 ל-02 ? ולצאת מקשר"ג ?

שלום לכולם ...

התגייסתי ב7.12.09 לקשרג ...אני עכשיו עושה טירונות 03

קשה לי להיות שם ואני רוצה לעשות 02 ואז לנסות להתקבל לממרם או משהו בחיל התקשוב שיתן לי משהו בעתיד וחשוב שיהיה יציאות טובות (נגיד בבמרם זה יומיות ויוצאים שוש או חמשוש חבר שלי שם ) אם לא שם אז קרוב לבית לעשות יומיות ...

הלכתי לחופל ושלח אותי לרופא בקשר בעיות ראש וגב(כאבים בגב וסחרורות ורואה שחור ) אמרתי שאני משתגע ולא יושן לא מתקלח לא אוכל ירדתי 3 קילו בשבועיים נהיה לי סימנים של מתיחה על הגב לא יודע ממה

המפקדת אמרה שטיורונת 03 זה חודשיים חודש ראשון הם עושים 02 ואז בחודש השני משלימים ל03 ו02 זה חודש אז היא אמרה שאני ישאר ב03 והיא תנסה להוציא אותי לפני שהטירונות "תהפוך" ל03 כאילו יש זמן מסויים שנגמר 02 ומתחיל 03 ושם אני יצא לפלוגה אחרת בבסיס יעשה מבחנים ויעשה 02 אבל נראה לי זה חרטא כי גם בראשון הבא עוד 9 יום מתחיל שבוע שדאות שאותו 02 לא עושים הם עושים יום שדאות ...

בקיצור אני לא יודע מה לעשות איך לצאת ל02 ואז מה הסיכויים שלי לקבל משהו טוב לעתיד בחיל התקשוב עם יציאות סבבה (חמשושים שושים יומיות ) ולא קרבי או יומיות קרוב לבית

ואיך אני עושה את זה כי היא אמרה שיום חמישי הזה היא תדבר איתי ונראה אם אני יוצא ל02 ואם גם אז אני לא יוצא אז אחרי 4 ימים יש שבוע שדאות ..

ואם אני עושה בעיות ונכנס לכלא הפזם שלי מפסיק לדפוק ישר או רק אם אני מעל שבועיים בכלא ואם אני בכלא אני יוצא עושה 02 ומדבר איתם ללקבל משהו קרוב לבית ?

אני גם לא טיפוס שמתאים לכלא מה עושים שם ? כול היום תיזוזים ואמרו מקללים ומשפילים אותך אתה הולך בלי חגורה ושטיות כאלה

והאם זה דופק בעתיד ? אני יוצא מהצבא רואים הייתי בכלא זה הורס להתקבל לעבודות ?

תודה רבה תנסו לעזור מהר כי אני חוזר יום ראשון ורוצה לדעת מה לעשות ...איך להוריד פרופיל או להגיד להם שאני משתגע ושיוציאו אותי ...יש בדיקות לראות אם אלרגי לאבק ?

נ.ב אם אני נכשל בבראור אז אני לא יכול לעשות 03 אז יורידו אותי ל02 ושם לא חייב בראור (אני מכיר מישהו שעשה 02 ולא עשה בראור )

ואם אני אומר שאני מאבד שליטה ואני משתין במיטה (דבר שקרה ) אמרו לי מורידים פרופיל ל45 ואני חייב לעשות יומיות ...

השאלה היא איך לעשות את זה לא ישר על הפעם הראשונה שזה יקרה יורידו לי ל45 אבל אם שבוע זה קורה ישר מעיפים אותי ל02 ?

תודה רבה מראש לעוזרים ...
עריכה:שכחתי להגיד אני פרופיל 72 קבא מעל 54 (קשרג זה קצונה ייעודית מעל 54 )
וגם רציתי להגיד שקשרג זה של חיל התקשוב וגם ממרם ואם אני יסיים 03 אז אני ישאר בחיל התקשוב או שאני ילך לתותחינים ושריון וכול אלה ? ואיזה תפקידים יש של 03 בחיל התקשוב ? ושאלה אחרונה אם אני עושה 02 אני עדיין שייך לחיל תקשוב ? ואז ככה אני שייך לחיל התקשוב עם 02 בטוח יביאו לי משהו קל עם יציאות סבבה

נערך לאחרונה ע"י גליטו91 בתאריך 18-12-2009 בשעה 16:17.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-12-2009, 18:07
  משתמש זכר AcidicJimmy. AcidicJimmy. אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.02.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי גליטו91 שמתחילה ב "[שאלה] איך לעבור מטירונות 03 ל-02 ? ולצאת מקשר"ג ?"

אם יש לך בעיות פיזיות- בקש מהמפקדים שלך לראות גורמי רפואה.
אם יש לך בעיות נפשיות- בקש מהמפקדים שלך לראות קב"ן.
הגורמים הנ"ל יקבעו אם יש או אין לך בעיה ממשית ומה יש לעשות בהתאם לכך.

כמו כן, מסלול קשר"גים, מהיותו מסלול ייעודי לקצונה, הוא מסלול שאפשר לבקש לעזוב (יהיה קשה לאנוס אותך להיות קצין). שוב, פנה למפקדים שלך.

חשוב שתבין שאם תגיע לכלא זה כנראה לא ישפיע על האזרחות שלך אבל בהחלט יהיה נקודה לרעתך בשיקול של גורמים שימיינו אותך לתפקידים בהמשך. כך גם סעיפים נפשיים שינתנו לך על ידי קב"ן (אם ינתנו כאלה).

לא יתעללו בך בכלא אבל בכל מקרה זה לא מקום מהנה לבלות בו זמן.

אפשר להחליק את זה שלא עברת בראור, הכל תלוי כמה הסגל שלך מוכן להתאמץ (וכנראה שהם מוכנים, אתה עלול להיות וואחד בזבוז הקצאה...).

עד כאן הפורמאליות, מכאן דעתי האישית:
כל ההודעה שלך נשמעת כמו ויתור עצמי ענק וטיעונים לגיבוי שלו.
לכולם קשה בהתחלה, לחלק הרבה יותר ממך. כולם צריכים זמן כדי להתאקלם לחיים לא מוגנים, חסרי עצמאות, חסרי וודאות במקום חדש ועם אנשים חדשים. לחלק זה לוקח כמה ימים, לחלק כמה שבועות ולחלק כמה חודשים אבל בשורה התחתונה הרוב המוחלט מתרגלים ומסתדרים עם החיים החדשים האלה (ואפילו מפיקים מהם המון). מה גם שהמסלול נגמר בסוף ושאר השירות נראה שונה לגמרי.

העצה שלי אליך- תן לזה עוד זמן, תתחבר לאנשים שאיתך שם, תבין שההכשרה היא רק חלק קצר ומאוד תיאטרלי מהשירות שלך.
אם בכל זאת תחליט לעזוב לפחות תעשה את זה בצורה נקיה משקרים ו\או הגזמות שנועדו לשלוח אותך לתפקיד נוח ועציצי קרוב לבית שגם יעשה נעים לקורות החיים שלך בהמשך. תשרת כדי לשרת בראש ובראשונה את המדינה ולא את עצמך.

לסיום- אם האשכול הזה יכנס לפינות של טיפים להוצאה לא מוצדקת של פטורים\הורדות פרופיל\כל קומבינה אחרת- הוא ינעל.

ישן 18-12-2009, 21:00
  גליטו91 גליטו91 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.06.07
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי hellfrost שמתחילה ב "1. לא פתחת כבר אשכול..."

תראו קשה לי וכול מה שאני עושה זה לא שקר ..לא הבעיות הנפשיות או הפיזיות ...
כואב לי הגב בצורה קשה והתחיל להיות לי בגב סימני מתיחה כמו שריטות בגב ורוד על כול הגב ...יש לי כול הזמן סחרחורות ואני רואה שחור וכמעט התעלפתי לפני יומיים ...הלכתי לרופא והוא נתן לי הזמנות לתורים אחד יום ראשון ואחד ב28 לדצמר שזה יהיה כבר מאוחר מידי לצאת מ03...
בקיצור אני יודע שאני יכול לוותר על הקורס קשרג אבל אני רוצה לוותר על 03 כדי להיות גובניק ולא בתותחנים או שריון ...
תעזרו לי בבקשה להדיע ל02 ולנסות להיות משהו טוב בחיל תקשוב עם יציאות סבבה או קרוב לבית...
דרך אגב ביקשתי לראות משקית ת,ש כבר במשך שבוע ועדיין לא ראיתי הם מורחים את זה ...זה חוקי ?
ישן 18-12-2009, 21:06
צלמית המשתמש של Zed3
  Zed3 Zed3 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.11.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי גליטו91 שמתחילה ב "[שאלה] איך לעבור מטירונות 03 ל-02 ? ולצאת מקשר"ג ?"

אני בדרך כלל לא מגיב ככה, אבל אין לי ברירה.

ראשית, עניינים פורמאליים. פתחת כבר אשכול אחד, המשך שם.
שנית, אתה בסך הכל 11 יום בצבא, כולל סופי שבוע.
להתרגל לצבא זה תהליך והצבא הוא מערכת מורכבת, בעיקר לטירון.
העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך - להפסיק להתבכיין.
אם יש לך בעיות רפואיות לגיטימיות, העלה אותן.
אם יש לך בעיות ת"ש לגיטימיות העלה גם אותן.
אחרת, כל מה שאתה עושה זה יוצר עומס נוסף על הרופא ועל מש"קית הת"ש ומעכב טיפולים בחיילים שבאמת זקוקים לכך.
קח את עצמך בידיים והבן שחלק מלהתבגר ולהיות עצמאי זה לחרוק שיניים ולהמשיך. גישה אחרת מזו לא תוביל אותך לשום מקום.
הפורום הזה מלא באנשים שחשבו כמוך, קיבלו תפקיד עורפי ומקללים את הרגע שבחרו לעשות כך.

האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:28

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר