22-11-2009, 04:26
|
|
|
|
חבר מתאריך: 29.09.05
|
|
(מצטער שאני "נידחף" לדיון שלכם)
אך כמו שאתם אומרים :
"מי אתה בכלל שתחליט לי, או איזו ממשלה תחליט לי מה לאכול, אם לעשן או לא, אם לעשות בנג'י, לעשות סקי, או אולי בכלל תחליט לאסור נסיעה ברכב פרטי כי זה מסוכן, כמו גם לחצות כביש כי זה מסוכן ? אולי נאסור טיסה כי סכנת הקרינה גדולה, אולי גם נאסור מאנשים ללכת לים..כי אולי הם יטבעו. "
" למה שמישהו ירצה שאחרים ינהלו לו את החיים? הוא רוצה להשמין? זכותו, זה הגוף שלו, הוא נולד איתו ולא אף אחד אחר. הוא רוצה לאכול? שיאכל. למה שמישהו יחליט בשבילו?"
בהכללה כללית אני מאוד תומך בדעה הכללית שלכם.
אך מצד שני..
ואללה בא לי לקחת סמים מריחואנה,קוק,הרואין,אסיד וכו.. וכו... מדוע אסור לי? למה שמשהו יגיד לי שאסור לי לקחת סמים?? זה הגוף שלי זו זכותי אני נולדתי איתו וכו..
(ועובדה שלא כול מי שלוקח סמים הוא פושע/עבריין וכו.. )
ואללה לא בא לי לשים חגורת בטיחות. זה החיים שלי זה הגוף שלי למה אני מקבל על זה דו"ח?
למה לבחור בן 16 אסור לקנות אלכוהול? בגיל הזה כבר מתגבשת דעה מסויימת בין אסור/מותר אז למה שמישהו יגיד לו שאסור?
קמתי יום אחד בבוקר והחלטתי שאני רוצה לטייל באיראן.. למה לא מכניסים אותי? זאת החלטה שלי. אני מודע לכול התוצאות שלא יהיו לזה.. אז למה אסור לי?
החיים שלי בזבל לא בא לחיות יותר אני רוצה להתאבד.. למה אסור לי? למה שלמשהו יהיה בכלל דעה לגביי זה .. החיים שלי ואני מחליט מתי לסיים אותם ובאיזו דרך...
בא לי ללכת ערום ברחובות.. למה אסור לי?? זה פוגע פיזית במישהו?
ועוד המון המון דוגמאות שאני בטוח שרובכם שמחים שהם "מחוץ לחוק"..
שוב אני בעד דעתכם.. אך דעתי הראשית היא שבמידה ומבטלים את ה"חוקים" הללו אז שיבטלו את כולם מי אתם שתגידו מה לבטל ומה לא.. אז כול עוד יש חוקים "טובים" שעוזרים איכשהו לרוב..
אז טבעי שיהיו מספר חוקים שלא ימצאו חן בעיניי כולם...
לגבי פאשיזם:
אני בטוח ש90 אחוז מהגולשים פה במידה והם סיימו צבא עובדים כשכירים ואולי אחוז ממש פיצפון של עצמאים לחלוטין...
אז אני פונה ל90% השכירים.. כול פעם שאתם מגיעים לעבודה ו"דופקים" כרטיס אתם בעצם ניכנסים למשטר פאשיסטי שבו אומרים לכם מה לעשות ואיך לעשות את זה,מתי לאכול,מתי מותר להשתין והעסק מעל הכול מעל העובדים והדבר הכי חשוב זה לרצות את העסק.
אז עם זה אין לכם בעיה? כול הזמן אני שומע בפורום פאשיזם פאשיזם... ואת רוב השעות שלכם ביום אתם מעבירים במשטר הזה...
והתשובה שלכם תיהיה.. אז מה לא נעבוד? איך ניפרנס את המשפחה איך נשים אוכל על השולחן...
אין מה לעשות ... חייבים.... זאת המציאות...
למה שאותה תשובה לא תיהיה לגביי ה"חוקים" החדשים הללו???
"There is one thing the photograph must contain, the humanity of the moment. This kind of photography is realism. But realism is not enough - there has to be vision, and the two together can make a good photograph." Robert Frank
|