10-11-2009, 00:02
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.04.06
|
|
שאלה בנוגע לראיות של הוכחה קבילה גם לבית המשפט ומול ביטוחים שונים
הבעיה שלי היא שיש לי קלאסרים על קלאסרים מהבנק על פתיתחת/סגירה חשבונות/פקדונות למשל, ביטוח לאומי, צבא, מוסדות להשכלה גבוהה, משרד הפנים, איגוד האינטרנט הישראלי ,אישורים מרופאים, אישורים רפואיים מביטוחים, תעודות שונות, אישורי תשלום שונים ככגון לויזה ולקופת חולים למשל וכו... שמרתי הכל. עכשיו אני מכין תוכנה עם מסד מקודד, שיכיל את כל ההמסמכים הללו ואני מעוניין לגרוס את רובם אחרי הזנתם למסד עצמו. יש לי אישורים של 9 שנים אחורה בערך מרוכזים, ככה שניתן להבין שמדובר במסה של ניירת.
בעבר כבר הקופת חולים שלי טענה אחרי יותר מ 4 שנים, שאני חייב להם 400 ש"ח קנס על פיגורים של אי תשלום של תשלום לרופא מקצועי עד, שההוצאתי להם את אישור התשלום ואפילו מה הרופא רשם באותו באותו ביקור והם בטעות "שכחו" מאותה קבלת תשלום. זה שאמרו לי, שאני זכאי לתבוע אותם על הטרדה ולבקש פיצויים, זה משהו אחר. השאלה שלי כרגע היא על המסמכים והקבלות. האם זה יהיה קביל בבית משפט במקרה הכי גרוע במידה והמקור נסרק לקובץ והדף המקורי נגרס?
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
|