02-11-2009, 13:31
|
|
|
חבר מתאריך: 07.10.06
|
|
תראה, מדובר בטיול די יקר.
נחלק את זה לשלושה חלקים:
1. לינה
2. אוכל
3. התניידות
מבחינת לינה- ישנם כלמיני מוטלים והוסטלים למיניהם. זה נשמע רע, אבל המוטלים לא רעים בכלל (מניסיון) וטווח המחירים שלהם הוא בין 25 (אם גנבו אותך באיזו עיר גדולה) ועד 15-16 בפרברים, בצידי דרכים וכו'.
בהוסטלים, שבאופן אישי לא הייתי בהם אבל שמעתי שהם סבבה לגמרי ללינה, זה אמור לעלות לך בין 10-15 דולר. לעיתים תיפול על הוסטל טוב בפחות, לעיתים על הוסטל הרבה פחות טוב ביותר. ישנן כמה רשתות, ואני מציע לך לגגל
"US Hostels". מבחינת מוטלים מדובר ב-EconoLodge ודומיו. יש רשתות שלמות, ולא קשה למצוא מוטלים בדרך.
מבחינת אוכל-
ארוחת צהריים ב-6 דולר זה סוג של סטנדרט היום בארה"ב. צריך לדעת מאיפה להביא את זה, אבל זה סגנון המחירים. מבחינת רשתות המזון המהיר, Subway זו האופציה הכי בריאה שלך. בארה"ב תגלה שמהר מאוד אתה מתחיל לדאוג לגבי הבריאות שלך, כי כל האוכל שאתה אוכל שם בחוץ הוא זבל (הכל- McDonals, Burger King,Jack in the Box, Wendy's). אז Subway זה עוד איכשהו סביר. הייתי ממליץ לכם, אם אתם עם אוטו, לעשות קנייה מרוכזת של אוכל. זה חוסך הרבה וזה הרבה יותר סביר תזונתית, אם אפשר להגיד =) אפשר בוול-מארט, אפשר בטרגייט או בהאריס טיטר.
התניידות- אתם עם אוטו? אם כן זה משנה את כל התמונה. אני אניח שכן, לפחות לתקופה מסויימת. האוטו נהפך למחנה הנייד שלכם וזה נוח בצורה שאתה לא מאמין. לנו יצא ליסוע המון מיילים ביום, ואני חושב שמילאנו דלק במשהו כמו 2.5-3 דולר לגלון. מילאנו כל פעם ב-20 דולר בערך.. יצא לנו אולי 30 דולר ליום על דלק.
אם אתה מתנייד ברכבות- www.amtrak.com ואם באוטובוסים- www.greyhound.com . לא יצא לי ליסוע באף אחד מהם, אבל שמעתי שהם ממש סבבה. לעיתים קרובות טיסה פנימית היא אופציה הרבה יותר נוחה. www.cheapoair.com, www.easyjet.com , www.travelocity.com וכו' וכו'. מהם תצא לעוד הרבה אתרים אחרים (אגב, לא בכולם אפשר לשלם בכרטיס אשראי ישראלי! לצערי אני לא זוכר באילו כן ובאילו לא).
בהצלחה.
|