לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > מערכות הפעלה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-10-2009, 14:13
  djben djben אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.02.05
שאלות רציניות בנושא הבדלים בין מערכות הפעלה של וינדוס 7

שלום לכולם
אני חדש פה, אמנם רשום מלפני שנה שנתיים אבל לא יצא לי לדבר.

יש לי וינדוס אקס פי ומחשב שלפי הנתונים שראיתי יכול להריץ וינדוס 7

עכשיו אני צריך לדעת מידע מסויים כי ברשת יש כל כך הרבה מידע שאני לא יודע מה מדוייק

אולי מישהו יכול לעזור במידע המדוייק לפני שאני מתקין.

אז ככה

קודם כל מדברים הרבה ברשת על גרסאות בטה וגרסאות שתוקפן הולך לפוג ב2010 ולעומת זאת הושקה המערכת באופן רשמי לא מזמן.

אז שאלה ראשונה ? מה השם של הגרסה הסופית והיציבה כביכול של וינדוס 7 ומה השמות של הגרסאות הבטה כדי שאני לא יתבלבל ויוריד אותם בטעות ?

שאלה שנייה? קיימות לוינדוס 7 שלושה גרסאות: Home Edition\Pro|ultimate מישהו יכול לתת איזה הסבר בקצרה מה ההבדלים בינהם, ידוע לי שהום זה למשתמש ביתי אז מה זה השניים האחרים?

שאלה שלישית ? האם אני צריך להוריד התקנה של וינדוס 7 בעברית או שאני יכול להוריד כל התקנה ופשוט לבחור שם עברית כמו שהיה בגרסאות הקודמות של הוינדוסים שהייתי צריך להוריד אקספי בעברית כדי שהוא יהיה בעברית מלא...
כי קראתי באיזה מקום שלא חייב ואפשר עם כל גרסה לשנות לעברית ואז כל הוינדוס מתהפך ? זה נכון או לא נכון ?

תודה לעונים!!
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://images.fxp.co.il/smilies2/smile.gif]
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-10-2009, 19:45
  עדי-אילת עדי-אילת אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.08.06
השוואה בין 3 הגירסאות של WIN-7
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי שימי שמתחילה ב "הגירסא הסופית היא זו שתקנה..."

אל בעל הבית , אין צורך לחפש אצל WIKI אלא הנה כאן .
כמו כל מוצר גם למערכת זו בוודאי יהיו מחלות ילדות, אך לא נראה לי, כי מיקרוסופט ידחו את התיקונים עד אין סוף. אם יתעורר צורך בטח מיד יתחיל זרם התוספים וההשלמות ( ה-Hotfixes ) בוודאי שיטה יותר טובה ויעילה מאשר להוציא לאור בכל פעם ( כשרק נדרש תיקון ) גירסה לגמרי חדשה כפי שנוהגת Mozilla ואז להתחיל לחפש מחדש את התוספות כל אחד לעצמו במקום להכניס את כולם אל תוך מערך הקוד המלא.
סבלנות, התינוק רק נולד, נחיה ונראה איך יפול דבר, אין צורך לקטר ולהשמיץ מראש וזאת על סמך היסטוריה לא כל כך בדוקה ולא בכל תואמת את המציאות.

ישן 25-10-2009, 21:23

לא נולדתי אתמול, אני כבר מעל 22 שנה רק
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Zed3 שמתחילה ב "[QUOTE]היסטוריה לא כל כך..."

על מערכות של מיקרוסופו ( כולן גירסאות רק עברית ) החל ב-DOS 3.0 דרך WIN 3.0, דרך WIN 95, דרך WIN ME (שנתיים), דרך XP ( שש שנים ), כעת כבר שנתיים על VISTA. הכל רץ יפה, XP היה עם SP3, גם VISTA כבר עם SP2. לכן כל הקיטורים והשמצות הסרק מסוג אלה הנכתבים בפורום זה בגנות מערכות אלה בפרט ( וניהול העניינים של מיקרוסופט בכלל ), עליהן עובדים מאות מיליונים בעולם ומאות אלפים מהם בארץ, לא רק מצחיקים, אלא לצערנו גם גורמים תדמיתי לרצינות של הפורום. מישהו שואל שאלה רצינית, עונים לו פתרון לא מהעולם הזה ומפוברק בחוסר ידע משווע בשימוש נכון ותחזוקה תקינה של המערכות.
מי שלא יודע לרקוד ולא יודע להזיז נכון את הרגליים שלא יבוא להגיד כי הסיבה כי הריצפה עקומה...
חבל למשוך סתם את אורך השירשור - מה שיהיה לי להגיד אוסיף בשירשור אחר בו ההתיחסות תהיה יותר רצינית ואובייטיבית בלי הפניות אישיות אלי, שאלות על נסיוני האישי או מצב בריאותי.
כשאני כבר שלטתי על מערכת מחשבים במשרד גדול אתה בטח היית עוד בגן פעוטות, אז עזוב אותי משטויות מה אני ומי אני.

נערך לאחרונה ע"י עדי-אילת בתאריך 25-10-2009 בשעה 21:28. סיבה: תיקוני מקלדת
ישן 25-10-2009, 21:30
צלמית המשתמש של Zed3
  Zed3 Zed3 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.11.05
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי עדי-אילת שמתחילה ב "לא נולדתי אתמול, אני כבר מעל 22 שנה רק"

אני שאלתי שאלה בת שורה.
ובתשובה שלך התייחסת למערכות בעלות יותר מ-SP1.
גם אני משתמש במערכות הפעלה מתוצרת מיקרוסופט ואני בטוח שנכון להיום אין מערכת הפעלה יותר טובה ממנה המתאימה לקשת כל כך רחבה של תחומים (החל מסבא שלא מבין דבר במחשבים וכלה בגיימר כבד).
העובדה שמיקרוסופט הוציאה מערכות הפעלה לא שלמות או מלאות חורים ביודעין (זו עובדה חביבי) נובעת משיקולי רווח של שחרור מערכת ההפעלה באותה תקופת זמן, לדעתי.

מי שגרר את התגובה הזו לפס אישי זה אתה בשורה הזו:
ציטוט:
כשאני כבר שלטתי על מערכת מחשבים במשרד גדול אתה בטח היית עוד בגן פעוטות, אז עזוב אותי משטויות מה אני ומי אני.

היות ואני לא אמרתי דבר עליך ואתה טרחת ותקפת אותי אישית, בניגוד לתקנון כאן, אבקש ממך להתנצל.

ישן 25-10-2009, 21:47

אני בשום אופן לא רואה את דברי כהתקפה, אך ההתיחסות
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Zed3 שמתחילה ב "אני שאלתי שאלה בת..."

האישי התחילה דווקה ממך מכהשפט הזה כשפנית אישית אלי :
"אתה מכיר מערכת יציבה מבית מיקרוסופט ..." ואני רק התיחסתי לזה ביתר אריכות. אם אתה בתחושה שפגעתי בך אישית, אני באמת מבקש סליחה, כלל לא היה בכוונתי לפגוע, אלא רק להשוות בין הנסיון שרכשתי במשך השנים לעובדות המובאות הנה כ"בדוקות" ( מי בדק ? ).
ועוד משהו : "העובדות" שהבאת כאן כנראה המקור מפוקפק, או הן רק התרשמות אישית ולא עובדות בדוקות :
"העובדה שמיקרוסופט הוציאה מערכות הפעלה לא שלמות או מלאות חורים ביודעין ( זו עובדה ( ???? ) חביבי) נובעת משיקולי רווח ..."
כתבתי, כי אני 22 שנה עם מערכות אלה, ולא שמתי לב כי הן "מלאות "חורים". הן עבדו יפה, תיקו פה ושם דברים, לרוב בתחום האבטחה, אך גם רכב חדש דורש מזמן לזמן טיפול 10,000.

ישן 25-10-2009, 21:56
צלמית המשתמש של Zed3
  Zed3 Zed3 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.11.05
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי עדי-אילת שמתחילה ב "אני בשום אופן לא רואה את דברי כהתקפה, אך ההתיחסות"

שאלתי האם אתה מכיר מערכות הפעלה שהיו יציבות לפני גרסת SP1 ועדיין לא ענית.
כן, זו עובדה. אם ב-MSDN אנשים מדווחים על ליקויים קריטיים בשלב RC והם לא מתוקנים, אז איך אתה קורא לזה?
כאשר טסטרים מדווחים על אי התאמות חומרה וליקויי אבטחה לפני שהמוצר בגרסת RTM אז החברה בוודאות יודעת על ליקויים, זו עובדה.
העובדה שחלק מהליקויים תוקנו בערמות של hotfixes במהלך השנה הראשונה רק מראה כמה שגוי היה המודל, ונראה שמיקרוסופט הפיקו לקחים ושחררו את win7 בגרסת RC1 לכל דכפין על מנת לקבל פידבקים, מה שלא עשו עד היום, בטח שלא בקנה מידה כזה.
העובדות הן שהתרגומים לעברית היו בעייתיים, גרמו בחלק מהגרסאות להציג תמונת מראה של אייקונים בשורת המשימה (למשל).

במלאות חורים הכוונה להוטפיקסים של חורי אבטחה ששוחררו במשך הזמן, גם למערכת ההפעלה וגם לאקספלורר.

ישן 25-10-2009, 23:42

ZED3 - כתבתי כבר לאפעם, כי כל אני מצביא אך ורק מנסיון אישי
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי Zed3 שמתחילה ב "שאלתי האם אתה מכיר מערכות..."

כל הסיפור של "זו עובדה. אם ב-MSDN אנשים מדווחים על ליקויים קריטיים בשלב RC והם לא מתוקנים..." זו לא עובדה, אלא רק עדות שמיעה, סיפורים ששמעת, שאמרו לך או קראת באיזה מקום. "עובדה" זו פרט על תקלה במחשב האישי שלך אותה לא הצלחת לתקן.
גם הקביעה המצחיקה על "מילניום היה זבל, אקס פי היה זבל עד SP1 לפחות וויסטה הייתה המיץ של הזבל (סתם, מילניום הייתה גרועה יותר; רק שאז למיקרוסופט לא הייתה כל כך חוצפה ושהם שמעו את התלונות מהלקוחות" כל זה רק "עדות שמיעה" ( בעברית פשוטה קוראים לזה "בבל"ת ) , לא "עובדה" היכולה להיות רק מקרה משימושך האישי. כתבתי כבר למעלה, כי עברתי אישית את כל הדרך ארוכה עד כאן, ולי אישית לא היו בתקופה זו שום בעיות, או קריסות רציניות המחייבות אולי FORMAT והתקנה מחדש.
אגב - "שיטת ה patch על ה patch" של Firefox דפקה לי 1500 איקונים, אותם הגדרתי באקספלורר לכל ה-URL במשך שנים, ועבדה גם ( בעזרת Plug-in ) עד גירסת 3.0 אך לאחר שידרוג הגירסה כולם שונו אלאיקון הסטרטי לבלי שוב, כי Plug-In מסויים זה כבר לא תואם את הגירסה החדשה, ואפילו יוציאו לאור משהו חדש הנזק לסימניות של FF כבר נעשה כאל-חזור. ב-IE אין ולא היתה שום בעיה כזו..

נערך לאחרונה ע"י עדי-אילת בתאריך 25-10-2009 בשעה 23:45. סיבה: תיקוני דפוס
ישן 25-10-2009, 19:52
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי עדי-אילת שמתחילה ב "השוואה בין 3 הגירסאות של WIN-7"

כבר למדת מה זה OEM?

הלינק שהבאתי מביא טבלת השוואה מפורטת יותר מזו של מיקרוסופט עצמה. לכן בחרתי להביאו.

אני לא יודע על איזה הסטוריה לא בדוקה אתה מדבר, אבל מילניום היה זבל, אקס פי היה זבל עד SP1 לפחות וויסטה הייתה המיץ של הזבל (סתם, מילניום הייתה גרועה יותר; רק שאז למיקרוסופט לא הייתה כל כך חוצפה ושהם שמעו את התלונות מהלקוחות, המערכת נעלמה מהמדפים כשבועיים וחצי אחרי ההשקה...).

לגבי שיטת ה patch על ה patch מול הוצאת גירסא שלמה שבה כל החלקים מעודכנים ומסונכרנים זה עם זה - צר לי - אך אתה מדבר שטויות. ודאי שמוצר קומפלט עם גירסאות אחידות ומעודכנות וללא שאריות מהעבר, יהיה יותר יציב מ patch על patch. אין מתכנת שלא יודע את זה...

האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:27

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר