16-10-2009, 18:56
|
|
|
חבר מתאריך: 13.12.01
|
|
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי 5ariel5 שמתחילה ב "לגביי תגובתו של הנכבד "מצפון", אני חושב אחרת ממך."
במקור נכתב על ידי מצפון
הניתוח כן כואב (החתול מורדם.) גם לך אפשר להסיר את הציפורניים ברגליים בהרדמה מלאה.
הזריקה כן כואבת. וזה רק הכאב הראשון בסדרה אינסופית של כאבים.
אתה מכיר ניתוח כירורגי בו מסירים איבר חיוני מגוף של בעל חיים שלא מלווה בכאב ? (יאללה...)
זה מתחיל בכאב של זריקת ההרדמה, ונגמר בכאבים שלאחר ניתוח, וכמובן שניתן לקחת משככי כאבים, אבל גם ניתן לקחת רעל ולסיים את החיים. זה שיש חומרים כימיים זה לא אומר שמורכחים להשתמש בהם. אחרי כן יש סיכוי לזיהומים דלקות וכאבים ורגישות לכל החיים באזורי הגלדים.
למה פה אין שום תגובה שלך ? ולא על החתול האישי שלך, תחשוב רגע על אוכלסיה ענקית של חתולי בית ללא ציפורניים.
חתול היא חיה שיש לה ציפורניים, זנב, אוזניים, כמו לבן אדם עם רגליים, אוזניים וציפורניים.
למעשה, בשביל מה בני אדם צריכים ציפורניים ?
חוץ מלדפוק את הציפורן של האצבע הקטנה ברגל של המיטה בלילה, למה בן אדם צריך ציפורניים ברגליים ? (וחוץ מלפרנס את יצרני הקוצצים) (רק שלא יצא חוק שאסור להוריד אתה אומר...)
חתול משתמש בציפורניו בתבונה כדרך חיים. זה שהדרך חיים שלו היא לשרוט את הרהיטים לפעמיים, וגם אנשים, זה חלק מהיותו חתול.(אני נותן לו אוכל, מים, שינה, חום ,אהבה, והציפורניים שלו מקשות עליי את הטיפול בו) לצערי אני נאלץ לחשוש שיש דברים שאינך מצליח לעשות או מחוסר ידיעה או מחוסר הצלחה, ולכל דבר יש פתרון כמו קפיצה לוטרינר שיעזור, או להקפיץ אותו אליך. תמיד יש עוד משהו לעשות.אפשר גם להוציא לו את מיתרי הקול שלא יילל בלילה. (ציני) ציני ציני אבל הייללות הבלתי פוסקות של החתול של השכן שלי בטוח מקשות עליו את הטיפול בו.
סליחה על הציניות הקשה, אבל היא מופנת גם ליתר ההודעות שמתעלמות מהיותו של החתול חיה חסרת אונים(דווקא שלי לא כזאת חסרת אונים) ראה תגובה למעלה לגבי כלל החתולים אבל למעשה זה משפט לא מבריק מאחר והחתול הוא חסר אונים אלא אם אתה חושב שהוא יפתח את המקרר ויעשה לעצמו שקשוקה אם נסעת לטיול וההוא שהבטיח שיאכיל אותו נרדם, שכח, הלך, ולא חזר. חוסר אונים מוחלט להיות סגור בדירה ללא אוכל ואולי אפילו ללא מים. לא חושב ? שלא מעט אנשים לוקחים הביתה כחיית מחמד או למעשה קישוט/צעצוע.(בוא נעמיד דברים על דיוקם, אנחנו אלה שאספנו אותם מהעזאזל שהם היו חיים/מתים בו) כל הכבוד וככה צריך להיות בעולם אכזרי שבו יש בעלי חיים מסכנים ברחובות מכל מיני סיבות רעות ומגוונות.
אפשר לשייף את הציפורניים, ויש גם אצבעונים למינהם שאינני יודע עד כמה הם יעילים ובלתי ניתנים להסרה.
הכל עדיף על עקירת ציפורניים. ברב העולם המערבי זה עבר, יש סיבה שגם פה נפגר אחרי העולם ?
(בעולם כולל את USA הנאורה יש הוצאות להורג בגזרי דין) אז אולי לא כל כך נאורה ? וחתול יכול לקחת עורך דין לפני שאתה מרדים אותו ועוקר לו את הציפורניים ? הוא עשה משהו רע בשביל לקבל עונש כזה חמור ?
john reese
|