אאוץ'... זה מה שקרה בלילה במהלך טקס פרסי הוידאו קליפ של MTV:
טיילור סוו'יפט זכתה (בפעם הראשונה בחייה) בטקס פרסי הוידאו קליפ של MTV (פרס 'הוידאו קליפ הטוב של אישה') עלתה לבמה בשביל לקבל את הפסלון ואחרי שהתחילה לנאום את נאום הזכיה שלה לפתע הגיע קניה וו'סט, לקח/חטף לה את המיקרופון ואמר:
"אייי טיילור, אני ממש שמח בשבילך, אני אתן לך לסיים אבל לביונסה (מצביע עליה יושבת בקהל) יש את אחד הוידאו קליפים הכי טובים בכל הזמנים. אחד הוידאו קליפים הכי טובים בכל הזמנים".
ביונסה הייתה בשוק ובהתחלה הקהל מחא לו כפיים אבל מהר מאוד זה הפף לקריאות בוז.
אח"כ, כשביונסה זכתה בפרס, היא קראה לטיילור סוו'יפט לחזור לבמה.
הכל נראה לי מתוכנן כמו "תקרית התחת" של סשה ברון כהן ואמינם מלפני כמה שבועות.
-1-.................................................. ...........-2-
........
סוו'יפט שומעת שזכתה .....................................רגע אחרי שוו'סט משתלט לה על המיקרופון
-3-.................................................. ...........-4-
.........
ביונסה בהלם.................................................סוו'יפט נשארת בלי מילים.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב "קניה ווסט עשה זובור לטיילור סוו'יפט ב 2009VMA"
נמאס כבר מכל השטיקים האלה, מה כל כך רע בטקס נחמד בלי השפלות ורגעי מבוכה מבוימים או לא,
ומה זה משדר מבחינה התנהגותית לילדים שרואים את זה? הם לא מבינים שזה מבויים,
בעיניהם, אם הכוכב הנערץ עליהם יכול להתנהג כמו חולרע, אז כנראה שזה דבר חיובי.
ואחרי זה מתפלאים שהדור של היום נראה כמו שהוא נראה, תסתכלו מה מוזן להם בוריד 15 שעות ביום מהטמבלויזיה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב "קניה ווסט עשה זובור לטיילור סוו'יפט ב 2009VMA"
דרך אגב, בוידאו זה נראה הרבה יותר רע ובכלל בכלל לא נראה לי שזה מבויים,
כי הזכיות אמורות להשמר בסוד, אז אי אפשר לביים דבר כזה מבלי לגלות לזוכה את התוצאות לפני הטקס.
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Sonic ReLoaDeD שמתחילה ב "הסרטון לא עובד, אתה יכול..."
בגלל זה אני הסתפקתי בתמונות. ויאקום (תאגיד שהוא הבעלים, בין היתר, של MTV) "התלבש" על יו-טיוב וכל פעם שמישהו מעלה סרטון מהטקס הוא מחזיק מעמד גג 15 דקות לפני שמורידים אותו.
כרגע הטקס נחשב לסחורה טריה וב-MTV כנראה רוצים לשדר קטעים מתוכו במהלך השבוע-שבועיים הקרובים ככה שלא מתאים להם שכל אחד יוכל להיכנס לטיוב ולראות את זה שם.
בכל מקרה, בטוח ישדרו את הקטע של קניה ווסט ב"ערב טוב עם גיא פינס" ואולי גם במהדורות החדשות.
הוא התראיין אתמול אצל ג'יי לנו, הראיון לא היה מתוכנן (בדרך כלל לא מראיינים את הזמר אורח) אבל ביקשו שהוא יתחס... הבנאדם עילג לגמרי, הוא לא הצליח להוציא אפילו משפט אחד שהיה נכון תחבירית.
כנראה שהוא חשב על כמה מילים שהוא צריך להגיד אבל הוא לא הצליח להרכיב הכל למשפט שלם.
זה דיי שיכנע אותי שלא מדובר במקרה מתוכנן (כמו שחשבתי בהתחלה), הוא באמת אידיוט.
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי High_Hopes שמתחילה ב "מסתבר שאפילו לנשיא ארה"ב יש..."
הפרשיה האמיתי בכל הסיפור הזה היא שהיה אסור לכתבים לשדר את זה.
ציטוט:
נשיא ארצות הברית, ברק אובמה, קרא לזמר קנייה ווסט "חמור" בתגובה להתנהגותו של ווסט בטקס פרסי הקליפים של ערוץ MTV. תגובתו של אובמה נאמרה במהלך ראיון שערך עם רשת CNBC האמריקאית ונאמרה שלא לציטוט. עובדים ברשת החדשות פרסמו את דבריו של אובמה ברשת "טוויטר" ולאחר מכן הדברים הוסרו מהאינטרנט ורשת החדשות פרסמה התנצלות. http://news.walla.co.il/?w=/15/1574385