10-08-2009, 22:58
|
|
מנהלת פורומי הצילום
|
|
חבר מתאריך: 12.04.05
|
|
דברים שאני שונא באוטובוסים - גירסת פרדס כץ
לא שחלילה יש לי משהו נגד תושבי פרדס כץ (דווקא יש לי ידיד משם), ולא שחלילה נסעתי באוטובוס לשם. בסה"כ רציתי לנסוע בשקט מבר אילן לרמת גן, אבל רצו הגורל ואגד, והאוטובוס עובר ליד פרדס כץ, ועלו על הקו הספציפי בו נסעתי כמה ממיטב הבררה של תושבות פרדס כץ הפרחות בהתהוות.
[אגב, זה לא מקרה שכתוב פה הרבה "אוטובוס" ו"פרדס כץ". אני פשוט מקווה שההורים של הפרחות, שאולי טיפה יותר אינטילגנטים מהם, יריצו חיפוש בגוגל על הנ"ל וימצאו את האשכול הזה...]
ובכן (לקרוא בעיון. יש גם תמונות בסוף...) :
ביום שני (היום), בשעה 21:30, עליתי על קו 68 מבר אילן לרמת גן (רומק, אתה אמרת שצריך לסגור את חברת קווים?). לא היה מקום באוטובוס, אז התיישבתי מאחורה. ישבו שם 4 פרחות קטנות בנות 12-13, שאחת מהן היתה עסוקה בלצרוח לטלפון: "לא, יא מפגרת, אמרתי את זה בצחוק! איזה מפגרת!! אז, שומעת אמא? אפשר לקנות לעצמי משהו?", והשאר בלשמוע מוזיקה בפול ווליום ולשיר איתה בצעקות.
מצידיהן ובמושבים לפניהן ישבו נוסעים שונים, ביניהם אם חרדייה טובת הבעה ובנה, איש נחמד, בחור רוסי חייכן ועוד. כולם העיפו בבנות מבטים חסרי שקט על הרעש שהן עושות. אני העפתי בהן מבט כדי לרמוז שהן מרעישות, מה שגרם לזו שישבה מאחורי לצעוק לי באוזן את מילות השיר.
בהמלצתכם, קמתי לבקש מהנהגת שתשתיק אותן, אבל החביבה הסבירה לי שאין לה מה לעשות, מאחר והבנות לא עומדות, והיא אפילו לא שומעת שהן מרעישות. מה חבל.
כשחזרתי, האיש הנחמד שישב ליד אחת מהן קם, סינן משהו כמו "אתן חצופות" ועבר מקום.
המשך הנסיעה עבר בהצצות שלי לעברן בעיקר כדי לאזור אומץ לצלם אותן, הן מתעצבנות עלי שאני מסתכלת ומתגאות שהן מפרדס כץ, אני עונה להן (שמרתי על שפה נקיה ) ושאר הנוסעים תומכים בי (חלקם במבטים, חלקם באמירות כמו: "אמא שלך ממש תשמח לשמוע שאת מתנהגת ככה", שאחת מהן אמרה לזו שישבה מאחורי. נשמע שהאומרת מכירה את האמא של הילדה).
בסוף צילמתי את זו שישבה מאחורי (גם זו שמאחוריה נכנסה לפריים), והבטחתי להן שזה יהיה באינטרנט. ולא נעים לאכזב, אז הנה...
(אגב, בתגובה הילדה קיללה ואמרה שהיא תרביץ לי, אז הרוסי החביב מאחוריה אמר לה שאסור להרביץ, והיא סיננה לעברו "רוסי"...)
בקיצור, יצא שצדקתי בשני דברים:
* אין טעם לפנות לנהג/ת.
* האנשים באוטובוס בד"כ חמודים. כל האנשים באוטובוס ההוא (הפרחות לא נחשבות אנשים...) היו חמודים, תמכו בי, חייכו אלי והעירו לבנות.
|