05-08-2009, 10:13
|
|
|
חבר מתאריך: 29.10.07
|
|
חייל חדש
חבר'ה אתמול התגייסתי לצה"ל..קיבלתי חיסונים וכנראה אני רגיש לאחד מהם או משהו לא יודע..התעלפתי איבדתי את ההכרה..ומאז אני כל הזמן בסחרחורות..כאבי ראש..ובחילות,עכשיו שמה אף אחד לא טיפל בי כמו שצריך, אמרתי להם כמה וכמה פעמים שאני לא מרגיש טוב בכלל,עברתי את כל שרשרת החיול...עליתי למעלה ליד השקם..דיברתי עם מישהי מפקדת שמה והיא לא עזרה לי בשיט, לקחתי תתיק שנתנו לי עם התיק שלי וחכיתי שמה על מנת להשתבץ לאחת היחידות..עכשיו אף אחד לא אמר לי כלום..קמתי הלכתי נסיתי להגיד להם שאני צריך להיות באחת מן הפלוגות שמה,ואז המצב שלי החמיר יותר,דיברתי עוד עם איזשהי מפקדת,הסברתי לה שאני מעוניין במסדר חולים..כי אני ממש ממש לא מרגיש טוב..לא התיחסה אליי..אמרתי לה אני באתי לצבא ברגל ימין..לא אשמתי אם אתם מתנהגים אליי כחיות..אני עוזב בלי אישור לא אוכל לחכות עוד..את התיק הצבאי שנתנו לי השארתי אותו שמה ליד השקם,והייתי על "א".עם חוגר,והשאר..ופשוט נסעתי הביתה..הלכתי לביקור רופא הוציא לי ישר שלושה גימלים.. אני מתקשר לבקום להגיד להם את זה..
מה אני צריך לעשות עוד לגבי התיק הצבאי?..כי לא יכולתי להרים אותו, הייתי כל כך חולה שלא היה לי כוח להרים שום דבר..ובגלל זה השארתי אותו שמה,ומה יעשו לגבי התיק?
תודה