לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-08-2009, 10:13
  ice dude ice dude אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.10.07
חייל חדש

חבר'ה אתמול התגייסתי לצה"ל..קיבלתי חיסונים וכנראה אני רגיש לאחד מהם או משהו לא יודע..התעלפתי איבדתי את ההכרה..ומאז אני כל הזמן בסחרחורות..כאבי ראש..ובחילות,עכשיו שמה אף אחד לא טיפל בי כמו שצריך, אמרתי להם כמה וכמה פעמים שאני לא מרגיש טוב בכלל,עברתי את כל שרשרת החיול...עליתי למעלה ליד השקם..דיברתי עם מישהי מפקדת שמה והיא לא עזרה לי בשיט, לקחתי תתיק שנתנו לי עם התיק שלי וחכיתי שמה על מנת להשתבץ לאחת היחידות..עכשיו אף אחד לא אמר לי כלום..קמתי הלכתי נסיתי להגיד להם שאני צריך להיות באחת מן הפלוגות שמה,ואז המצב שלי החמיר יותר,דיברתי עוד עם איזשהי מפקדת,הסברתי לה שאני מעוניין במסדר חולים..כי אני ממש ממש לא מרגיש טוב..לא התיחסה אליי..אמרתי לה אני באתי לצבא ברגל ימין..לא אשמתי אם אתם מתנהגים אליי כחיות..אני עוזב בלי אישור לא אוכל לחכות עוד..את התיק הצבאי שנתנו לי השארתי אותו שמה ליד השקם,והייתי על "א".עם חוגר,והשאר..ופשוט נסעתי הביתה..הלכתי לביקור רופא הוציא לי ישר שלושה גימלים.. אני מתקשר לבקום להגיד להם את זה..
מה אני צריך לעשות עוד לגבי התיק הצבאי?..כי לא יכולתי להרים אותו, הייתי כל כך חולה שלא היה לי כוח להרים שום דבר..ובגלל זה השארתי אותו שמה,ומה יעשו לגבי התיק?
תודה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-08-2009, 12:34
  אור סדן אור סדן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.06.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ice dude שמתחילה ב "חייל חדש"

בוא נגיד שאתה בבעיה.
1. אם הבנתי נכון אף אחד לא נתן לך אישור ללכת הביתה והלכת אז בעצם דפקת נפקדות.
2. כמו שראית איזה בלאגן הולך בבקום רוב הסיכויים שהתיק שלך פשוט הלך לאיבוד ואם לא תמצא אותו תעלה עליו מת"ש רציני

אני מאמין שאתה לא יודע לאן את מסופח כרגע אז אתה לא יודע עם מי אתה צריך ליצור קשר אם הייתי אתה הייתי ניגש לקצין העיר מסביר לו הכל והוא כבר יכול לדעת לאן אתה שייך ומה לעשות איתך כי אם תתקשר לבקום לאף אחד אין באמת רצון לעזור שם ולטפל בך, אני מציע, קצין העיר.

ישן 05-08-2009, 17:40
  eduard16 eduard16 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.02.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ice dude שמתחילה ב "חייל חדש"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ice dude
התיק הצבאי שנתנו לי השארתי אותו שמה ליד השקם,והייתי על "א".עם חוגר,והשאר..ופשוט נסעתי הביתה..הלכתי לביקור רופא הוציא לי ישר שלושה גימלים.. אני מתקשר לבקום להגיד להם את זה..
מה אני צריך לעשות עוד לגבי התיק הצבאי?..כי לא יכולתי להרים אותו, הייתי כל כך חולה שלא היה לי כוח להרים שום דבר..ובגלל זה השארתי אותו שמה,ומה יעשו לגבי התיק?
תודה

אז זה אתה שדפק דוך הבייתה!
אני אחד המכים שם, התיק שלך בסדר גמור הוא איפשהו בבקום אני בטוח שאם תתקשר לבקום הם יגידו לך שהתיק נמצא, אני אישית יודע שאחד המילואימניקים בפלוגה הקולטת מצא אותו.
תתקשר תשפט על נפקדות בטח, תקבל עונש ואז תמשיך כרגיל

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:25

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר