לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ●●● ברוכים הבאים אל פורום צבא וביטחון ●●● לפני הכתיבה בפורום חובה לקרוא את דבר המנהל ●●● עקבו אחרינו! ●●● חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > צבא ובטחון
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 31-07-2009, 05:09
  I WANT A CAR I WANT A CAR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.06.07
איך לצאת מגדוד הרעם?

שלום,
התגייסתי לתותחנים במרץ 9 כלוחם, הוציאו אותי על אי התאמה. כרגע יצא מצב שאני תומכ"ל וסוגר כמו לוחם של החיל בערך (11-3) שזה די דפיקה. אני בקשר והחיל העביר אותי קורס מר"מ. אני שוקל להיות ג'ובניק או לקבל כל מיני תנאים ובכך לראות יותר בית, מהסיבות הבאות:
1) אני צריך בחורה, ויותר זמן באזרחי יעזור לי להתארגן על אחת כזו.
2) חלק חשוב מחיי זה המחשב, אני מחובר אליו ומתגעגע אליו בצבא ולעיתים אני מדמיין שאני בGTA.
3) אני מרומה. אחרי כ"כ הרבה תוכניות בצבא שהייתי מועמד אליהם (עתודה, כפיר, צנחנים, לוחם כלי שיט, הדרכה, תותחנים קרבי) הגעתי בסופו של דבר בניגוד לרצוני להיות תומכ"ל. ועוד אני סוגר כמו לוחם. קיבלתי כאפה מהצבא ואני צריך פיצוי.
4)אני בן אדם שפחות חובב פעילויות חברתיות אינטנסיביות והמצאות בחברה זמן רב כ"כ.

השאלות שלי:
א)האם קשה יהיה להפוך לג'ובניק במצבי הנוכחי? מי שמכיר את הגדוד יכול לשתף? לפי מה שהבנתי זה שעשיתי כבר קורס יקשה על ההליך, אבל אולי יש דרך?
ב) אני כל יום צריך לעעשות תרגילי פיזיותרפיה, שחלקם מגוחכים למראה, והמפקד שלי לא תמיד מתחשב לתת לי זמן לקיימם בשעות אמצע היום כשהחדר ריק. למי צריך לפנות כדי לקבל קל"ב על זה ולצאת יומיות? ואם במקרה שזה לא יצליח, עצם הנסיון ישפיע על יחסיי עם המפקד?
ג) אתמול היה לי תורנות מטבח וזה קרע אותי. הגב כאב לי קצת כי החזקתי באוויר סירים כבדים כדי לנקות, יש לי גיבנת וחשבתי לנסות לקבל פטור מטבח על זה. אפשרי?

בתודה...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 31-07-2009, 05:51
צלמית המשתמש של NehemiaG
  NehemiaG NehemiaG אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.03.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי I WANT A CAR שמתחילה ב "איך לצאת מגדוד הרעם?"

יכול להיות שהשאלה מתאימה יותר לפורום מו"ס... אני מקווה שהשאלה תועבר ולא תנעל.

באופן כללי אפשר לחזור על הפזמון החוזר: צבא הוא לא תוכנית כבקשתך. זה מצב זמני שבו חלה עליך החובה/הזכות לתרום למדינה. אם צריך אותך כתומכ"ל, זה מה יש. לא רימו אותך, לא דפקו אותך, והכי חשוב: זה לא אישי נגדך.
11-3 זה לא כמו לוחם, אלא כמו חלק גדול מתומכי הלחימה בכל זרועות הצבא. אגב, יומיות זה לא משהו בהרבה מקרים.

יותר לעניין:
א - לא יודע איך זה ספציפית בגדוד הרעם, אבל עקרונית יותר קשה לעבור מקצוע אחרי שרכשת אחד.זה כנראה אומר לעבור תהליך שלם של פסילת מקצוע.
לגבי ב - תפנה לרופא ותבקש את סיועו. לא יעזור? תפנה למפקד שמעל למפקד הישיר שלך.
לא תקבל על כזה דבר קל"ב.
באפן אישי, כאחד שעבר פיזיותרפיה, אני ממליץ לנסות להתגבר על הבושה, ואם מישהו צוחק להציע לו לנסות להחלים מפציעה....
ג - פנה לרופא.

ישן 31-07-2009, 08:15
צלמית המשתמש של יוסיפון
  יוסיפון מנהל יוסיפון אינו מחובר  
מנהל פורומי צבא ובטחון, מילואים והלוחות

חבר מתאריך: 07.04.02
Facebook profile Follow me...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי I WANT A CAR שמתחילה ב "איך לצאת מגדוד הרעם?"

אתה בגדוד הרעם?
היה חייל בגדוד הרעם במצב מאד דומה לשלך.
אחרי שלא ממש הקשיבו לא הוא כנראה החליט לערוק.
הוא מצא שהדרך ליציאה מגדוד הרעם עוברת בש.ג. בלי אישור יציאה.
ידוע שהוא עבר בש.ג.
לא יודעים לאן הוא המשיך משם.
הוא יצא מהגדוד, אלא תלך בדרכו.

האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:34

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר