אלוהים ישמור! כמה שאני שונא לחשוב על משהו ולהיות בו צודק!!!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי -TsAcHi - שמתחילה ב "חברת נביעות החלה להחדיר פלואור למים המינרליים שלה"
לפעמים אני חושב שבדברים מסויימים (לצערי הדברים השליליים) שאני חושב עלייהם על כל מה שקשור לקונספירציות, ממשלה עולמית וכל התוכנית והאג'נדה האפלה שלהם (אם אכן יש כזו) נהפכים לאט לאט ליותר מדי מציואתיים.
מה שגורם לי לחשוב שאולי נפלה טעות בחיקי כשחשבתי שהסרט "הסוד" זה בלוף שנועד לטמטם כמה אנשים וכל מיני רודפי "ניו אייג'" שכאלו? כי לא יודע איך להסביר את מה שאמרתי באשכול ההוא:
ציטוט:
Lance
נשמע בהחלט כמו פרי-טקסט או הכנה מתוכננת לטענה העתידית ש"חייבים להוסיף כלור ופלואר למים המינרליים".
|
דיי אני מתחיל לשנוא את זה שאני חושב דברים שאחרי זה באמת מתרחשים! אולי אני צריך להקדיש את כל זה לחשיבה חיובית באמת? אבל איך לעזאזל אפשר לחשוב חיובי כשכל מה שקורה סביבנו זה מזימות ותככים של אנשי הסדרה עולמי החדש??????
פלואור, אספרטם, הורמונים, ויטמינים, מצלמות פיקוח, ביומטריה, חוק נתוני תקשורת, ניטור, האזנה, GPS , RFID, צ'יפים, לויינים, האח הגדול, סירוס וסינון האינטרנט, פגיעה בחופש הביטוי, פגיעה בחופש וחירותנו, פגיעה בזכות שלנו לעסוק במה שנרצה, פגיעה בבריאותנו, במוחנו, במורלנו, במוטיבציה שלנו, ביכולת התפקודית שלנו במישור הפסיכולוגי והפיזי, פגיעה בדרכי החשיבה, הסתרת מידע עצום מאיתנו, שליטה ושיעבוד שלנו, שטיפת מוח סיסטמטית והפיכת האינדיבידואל לקולקטיב שבעדר, דיכוי, הפחדה, רמיסת זכויות, איבוד צלם אנוש, חיסונים, מלחמות, שערוריות, משברים, נשק להשמדה המונית...
מה עוד שכחתי? בטח עוד מלא דברים אבל דיי אי אפשר עם זה יותר, חבל שאין לנו אלטרנטיבה לכל מה שקורה בכדור הארץ, לא היה מזיק לנו איזה אי סודי ונסתר שגם הלויין לא יכול לראות, או מושבה על הירח או על המאדים, איזה כלי טיס מתקדם שישמש לנו כאוטובוס לברוח מכאן ולחזור מדי פעם.. בחיאת די כבר אי אפשר עם זה כמה רוע לב יש לאנשים האלו, לא נשים, לא ילדים ולא טף? שום דבר לא אכפת להם? איפה האנושיות והמצפון?
טוב סליחה, הייתי חייב לפרוק את זה, זה באמת מפחיד שחזיתי את זה חחחח