01-07-2009, 21:03
|
|
|
חבר מתאריך: 08.11.08
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי diego_m שמתחילה ב "חוק ההסדרים(האם המשטר ינוהל בידי בעלי ההון?!)"
אני לא יודע מה באמת עומד מאחורי זה, אבל זה חוק אנטי דמוקרטי!
לא משנה מה מצב המדינה, האחרונים שאשמים הם האזרחים, כי כבר לפני הרבה שנים הייתה לממשלה שלנו האפשרות להתפיל או לייבא מים מטורקיה אפילו,
אבל הם שאננים מאוד ואני חושב ששום דבר לא מקרי. יכול להיות שהכל מתוכנן בקפידה מראש, אחרת מה הדישדוש במשהו שחשוב לכולנו - מים! מה המיזמוזים המיותרים?
איפה הרצינות בעיניין? ועוד עכשיו רוצים להפריט את חברות המים? למה? בשביל שהאחים עופר יתחבו מאחורי משרד הבריאות ובעצם יהיה להם יד חופשית לעשות מה שהם רוצים,
מישהו אמר פלואוריד? כן גם זה!
בכל מקרה אני חושב שלהקציב דברי מחיה בסיסיים לאדם בצורה דיקטטורית זה פסול בדמוקרטיה! להקציב לנו כמה מים נשתמש? מה הלאה? להקציב לכל משפחה כמות אוכל מסויימת?
מה הלאה? אסור לאגור מים? אסור לאגור אוכל לשעות חרום? אסור לקנות שימורים למקרה ש...? מה הלאה אני שואל? הם בודקים אותנו מחוק לחוק, מכופפים אותנו פה בקטנה,
שם בקטנה ובסוף אנחנו מקבלים וחוטפים הכל, ככה מובילים עדר טיפש אל המטבחיים מבלי לגרור התנגדות. זה אבסורדי! לא יודע מה יהיה, נהייה מגעיל לחיות פה כשכל יום אתה שומע
על משהו חדש, עוד חוק דורסני ועוד מיסים ועוד סינג'ור, מצד שני לאן יש לברוח? ארה"ב יותר גרועה, באירופה גרמניה בריטניה וכל מדינות האח הגדול האחרות יותר גרועות מישראל.
גם רוסיה שמשחקת אותה מתנגדת למדיניות של המערב לא כזו צדיקה וגם לא המדינות מסביבה שנשלטות ע"י אוליגרכים חמדנים. איפה תברח? סין? אירן? מדינות עולם שלישי?
הירח בהחלט יכול להיות פתרון מעולה, למי יש קרקע שם?